| raulinho0805 a întrebat:

Sunt o fire mai retrasa mai tacuta din fire. Am observat ca mai sunt persoane ca mine pe aici mai ales fete. Cine vrea sa ma cunoasca sa mi lase idu sau sa intre pe raulinho0805.As vrea sa intalnesc persoane asemeni mie. Cred ca nu e rau ce fac si cred ca ne am intelege unii pe altii avand acelasi caracter aceleasi nevoi si poate cine stie ar iesi si ceva frumos. Vrea cineva care se simte in situatia asta sa ma cunoasca sa imi lase idu? Si o sa vb pe mes pa.

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Aici nu este site de matrimoniale.

| schmoll a răspuns:

Da tu esti baiat sau fata?

| Dem0N a răspuns:

Da lasati-l(o) inpace daca are o fire mai retras dar mai bine ai pune intrebarea pe alt site. Acest site este pentru intrebari dedicate persoanelor care au nevoie de ajutor.

| IHEMM a răspuns:

Am vazut ca mi-ai trimis mesaj. N-ai vrea sa lasi facebookul sau skypeul pe privat? Cred ca ar fi mai usor.

| raulinho0805 explică (pentru IHEMM):

Nu ma lasa sa ti trimit mesaje ca am statut de junior dar uite adresa de mes pe care intru mai des c_raul_c@yahoo.com poti chiar sa mi trimiti si mail poate nu stai pe mes sau chiar nu ai. Skype @ Facebook nu am eu:d Lasa mi si u facebookul lu u poate intru eu de la cineva si vb pana la urma cumva.