| FanChimii a întrebat:

Buna TPU.

Sunt o fire timida, si este un dezavantaj enorm. In prezenta colegilor/prietenilor sunt deschisa, tupeista, in largul meu. Dar cand vine vorba de relatii. e mai greu. Nu accept pentru ca stiu ca nu o sa am curaj sa ma intalnesc cu persoana respectiva. Cum sa scap de timiditate? Multumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Eu sincer as parecia o fata timida...nuc red k e ceva neinregula

| FanChimii explică (pentru shadow72):

Multumesc pentru raspuns:*.

| danielcoman32 a răspuns:

Incearca prima data sa vorbesti pe mes, sau pe facebook, si sa te vezi la web. poate a suta oara, iti faci curaj

| FanChimii explică (pentru danielcoman32):

Suntem in aceeasi scoala dar in clase diferite. si vorbim pe mess/facebook, dar f2f ma inrosesc, ma balbai si tremur.e ingrozitor!

| danielcoman32 a răspuns (pentru FanChimii):

Adauga-ma pe mine in lista, sa vad daca te balbai si tremuri si cand vb cu mine, sunt fffffff curios!

| xYumex a răspuns:

Pai nu poti sa scapi dar dupa al sarutul nr 7 scapi

| FanChimii explică (pentru xYumex):

Eu nici contactului vizual nu rezist, dar la saruturi.

| Didixu a răspuns:

Acceasi situatie a fost si la mine cand am avut prima relatie dar o sa te obisnuiesti accepta si te comporti cu el la fel ca si cu colegiihappy

| Didixu a răspuns:

Acceasi situatie a fost si la mine cand am avut prima relatie dar o sa te obisnuiesti incearca sa te comporti cu el la fel ca si cu colegiihappy

| FanChimii explică (pentru Didixu):

Suntem in aceeasi scoala si mi-e rusine de contactul vizual, nici nu ma gandesc la saruturi sau ceva de genu.