Nu sunt specilist, dar totusi daca poti tine leg cu el si poti vb la tel ii totul ok. o relatie se bazeaza pe incredere si convorbire. asa ca fii tare, daca il iubesti si te iubeste si el o sa fie totul ok. gandeste-te la clipele frumoase petrecute impreuna. si poate iti trece
Greu, dorul si dragostea sunt doua elemente ale vietii care nu prea le poti ignora, cel mai bun medicament ca sa ii zic asa, este compania altei persoane dragi cu care poti vorbii orice si sa ii spui ce ai pe suflet si in acelasi timp dupa ce ii spui supararea sa stie sa te faca sa razi si sa destinda atmosfera. E iarna ai putea sa te duci sa patinezi, sa iesi afara sa te dai cu sania cu pretenii, sa razi, cam atat poti sa faci, dar nu iti garantez ca din 5 in 5 minute nu o sa te gandesti iar la baiatul ala. Cheers.
SPORTUL asta e raspunsul meu! te elibereaza de orice incarcatura emotionala si ganduri negative pur si simplu te reseteaza mental! alearga 10-15 minute sa vezi ce bine te simti nu exista scuze pentru asa ceva! JUST DO IT!
Pfff aici nu-i vorba de funda ci de ajutor iar "dragostea" la distanta e cam..cam(dureros) iar cu uitatul nush...iesi cu prietene sau prieteni pea afara, oricum ceva sa eviti singuratatea pana peste 1 luna jumate. ceva sa-ti atraga atentia.
Observatie! Cine spune ca relatiile la distanta nu merg si ca nu rezista e un un Prost cu "P" mare! Nu va suparati dar asa este! Si in plus cuvantul cheie este ca "Depinde." (depinde de situatie).Dar daca nu ganditi, spun asta doar celor care mi-au zis asta!
Pai ai putea incerca sa iesi cu prietenele tale in oras, la o pizza ceva sau un shopping, ai mai putea sa iti inviti niste prietene la tine si sa vizionati un film.Ideea este ca in fiecare zi sa poti iesi undeva sau mai pe scurt sa iti ocupi tot timpul cu lucruri care iti plac tie! Sper ca te-am ajutat. Funda?
Incearc sa nu mai fii asa sensibila. Vaiata merge inainte mereu. Incearca sa mergi la pshiolog poate te ajuta el.
Incearca sa nu-ti mai faci atatea griji... ignora sentimentul de dor ( care stiu ca e foarte dureros) iesind cu prietenele, mergi la cumparaturi sau orice altceva care iti place si care sti ca te-ar putea ajuta sa treci peste adikca daca stai in casa si plangi si te tot gandesti cat mai e pana atunci, timpul va trece foare repede, dar daca iesi cu persoanele care te inteleg si te fac sa te simti bine, totul va trece mai repede ( cel putin asta fac eu si ma ajuta ) mult succes :*