| Puppylip a întrebat:

sunt oarecum incurcata. Este legat de prietenul meu. In ultima vreme s-a indepartat de mine si se supara din orice mica prostie. Un coleg de clasa(cel mai bun prieten) mi-a spus ca daca eu o sa fiu ca el, adica sa nu prea mai vorbesc si sa nu ii dau foarte multe detalii, roata o sa se intoarca. Ei bine a avut drepate. Nu i-am mai dat asa multa importanta si ei bine el a inceput sa ma sune non-stop si sa imi ceara orice detaliu ceea ce e foarte bine dar, o prietena de-a mea mi-a spus ca daca voi mai continua asa la un moment-dat el o sa se sature iar relatia noastra s-ar putea termina. Ei bine cum ar fi necesar sa reactuionez? Il iubesc super mult si nu am nici cea mai vaga idee. Eu as vrea ca totul sa fie egal, adica sa ne sunam in mod egal sa vorbim in mod egal dar nu prea imi reuseste asta ori sunt eu implicata prea mult, ori este el. Ce as putea sa ii spun lui, ca as dori sa am o convorbire in particular cu el. Funda

1 răspuns:
| catablondu a răspuns:

Buna, nu doar tu trebuie sa faci eforturi extreme pentru relatia voastra, ci amandoi, in mod egal. Ar fi bine sa aveti o discutie deschisa, doar voi doi, in care sa va spuneti ce va deranjeaza la celalalt si fiecare dintre voi sa incercati sa remediati problemele. Incearca sa vorbesti cu el toate astea. Daca nu exista comunicare, nu exista nimic.