| CherryGirl67 a întrebat:

Buna TPUhappy
Sunt pe aici fete si baieti care au aparat dentar?big grin
Daca da, cati ani au si cat timp mai au sa-l poarte?

Răspuns Câştigător
| D1ana a răspuns:

Eu am aparat dentarwinking si ce`i rau in asta raised eyebrows
eu mai am sa-l port cel putin 2aniwinking si am 14 ani...winking
da dct sa-l port cand imi e lumea mai draga.,.pe la vreo 16 17 ani cand o sa vreau sa stau si eu cu un baiat sau ceva de genu` mai bine`l port acumwinking love struck
daca si uh trebuie sa porti pune`ti ...mai tarziu o sa regreti daca nu`ti puiwinking

6 răspunsuri:
| NoNamess a răspuns:

Am o pret care a purtat 6 ani laughing anul asta si'l scoate
si eu am purtat 3 ani si am dintii perfecti
baftaa:X
funda?

| chiury a răspuns:

Sora mea poarta aparat dentar... ea are 15 ani si o sa il scoata anul viitor dar il are de la varsta de noua ani ...si sa obisnuit cu el, nu o deranjeaza nimic

| eu_8573 a răspuns:

Am 14 ani si am si eu aparat dentar.Il am din iunie anul trecut si s-ar putea ca vara asta sa scap de el :d Pune-ti-l de acum nu o sa regreti! Toata lumea crede ca esti "tare" ca ai aparat dentar si ar vrea sa-si puna si ei ca li se pare ''cool'', chiar daca se mai gasesc rautaciosi care sa-ti zica ceva gen ''ce faci sarme/aparat dentar/proteza?''.Nu trebuie sa te superi pe ei pentru. ca vad asta si o sa te tachineze si mai mult.Dar e OK si nu ma deranjeaza. BAfta!

| NuExista a răspuns:

Am aparat.am 14 ani, mai trebui sa'l port putin, pana sa implineste 1 an.si poate vreo 2-3 luni mai mult. da sincer.imi pare bine ca'l am.nu ma mai deranjeaza...si nu ma mai simt prost din cauza lui.e..bine! big grin

| Cucutza a răspuns:

Si eu am :X>.Dar sunt 2 feluri :mobil si fix ...Eu am fix si trebuie sa il port intre 1 sau 2 sau 3 ani ...Deja'l port de 8 luni si am dinti suuper!happy

| toxicgirl_6202 a răspuns:

Eu am si am 13 ani trebuie sa il port 2 ani si deja il port de 8 luni love struck e un accesoriu cool pentru minewinking :X