| ApaMineralaPlata a întrebat:

Bună TPU sunt puțin confuză, băiatul despre care v-am vorbit s-a dovedit că nu are iubită s-au despărțit de aproximativ 6 luni. Au trecut 3 săptămâni de când am început să vorbesc cu el dar de vreo săptămână e ceva serios, adică vorbim tot timpul prin mesaje sau pe facebook și ne-am văzut odată așa în doi big grin. Ce pot să vă spun? A fost super, am avut niște emoții, dar am încercat să le ascund și același lucru am văzut și la el, era foarte atent și am văzut că-l interesează multe chestii care se leagă de mine. Am stat aproximativ 2 ore împreună, ne-am sărutat, a fost bine. Însă nu știu dacă vrea o relație cu adevărat bătea apropouri precum că el își dorește doar relații serioase și nu aventuri de 2-3 săptămâni. Ce credeți că ar trebui să fac? Cum ar trebui să mă comport? Credeți că are importanță că e mai mare decât mine cu 8 ani, eu am 17 iar el 25. Vă mulțumesc anticipat pentru sfaturi.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu are nicio importanta...la fel iubeste si el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff...conteaza e cam mare, si faptul ca vrea o relatie serioasa trebuie sa te bucure! O sa te iubeasca cu adevarat! Comporta-te normal si firesc...si nu incerca sa-l faci sa simta ca ti-e rusine cu el ca e mai mare chiar daca nu vrei asta o sa fie momente cand asa o sa ii se para

| Iridescent a răspuns:

Daca e baiat serios nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta diferentei de varsta.