| Facese a întrebat:

sunt pus intr-o situatie cam proasta:Imi plac 2 fete, una nu e chiar frumoasa fizic, dar in schimb modul prin care comunica si altele ma face sa stau numai linga ea. A doua e foarte frumoasa dar nu chiar isi da seama de faptele care le face...

De exemplu cind ma flu intre ele, nici nu stiu cum sa procedez, cea foarte frumoasa se tot da la mine, si ma atinge de penis, dar nu sunt sigur ca ii place de mine. Cea care e ok, sunt sigur ca ma place, dar cind doresc sa ii zic si sentimentele mele ma gindesc la cea care e foarte frumoasa, acum nici nu stiu cum sa procedez. Cel mai bun sfat primeste funda

Răspuns Câştigător
| Dia a răspuns:

Naspa situatia.
Pai... depinde ce baiat esti si tu.
Decidetee' pe care o iubesti, si apropo "nu chiar isi da seama de faptele care le face..." hai fi sincer. nu prea e desteapta atunci!laughing
auzi, daca vrei sa fi cu cea care nu e asa frumoasa, poti sa fi!, si daca nu te deranjeaza ca prieteni tai o sa zica "ni la ala. si`o loato pe astaa". e ok. Sincer eu as zice sa o iei pe astahappy.
Dar in schimb, cealalta, nu o sa se prinda nici cand zici o gluma oh go on, si o sa faceti sex [daca zici ca te atinge deja.] o sa ramana gravida si tot vina ta o sa fie.oh go on. [daca nu`si da seama de faptele pe care le face.]
Conteaza mai mult sufletu` omului decat aspectuu`oh go on.
Ca nu poate o fata sa fie si frumoasa, si desteapta laughing!
Tu cred ca o iubesti pe cea care nu e asa frumoasa, da asta mai frumoasa te ispitestelaughing [ceva normalon the phone
Oricum e decizia ta. si daca nu te hotarasti, incearca un timp cu cea frumoasa, si un timp cu cea care e oklaughing, si apoi iei tu deciziaa` happy.

sper ca ti-am fost de folos happy.
noroc la eleesmug! pa :*

8 răspunsuri:
| giuly a răspuns:

Threesome.

| TheSpecialOne a răspuns:

Deci daca vrei o curva ia-o pe aia buna daca vrei o relatie frumoasa de oameni civilizati care poate chiar sa se incheie cu o casatorie(mai sti...) ia-o pe cea mai uratica

| ana_2556 a răspuns:

Cea care e frumoasa si te atinge pe penis, e o tarfulita. Deci daca vrei sa te culci cu ea, si atat si cand vrei sa porti o discutie, ea sa fie : "Aaaaaaaaaaaaaaaaaa... da... aaaaaaa. hai la shoppiiiiiinngg! " si iti convine situatia asta atunci fii cu aia frumoasa. Daca vrei o persoana cu care sa nu te plictisesti, cu care sa glumesti, sa te simti bine, sa iti faca placere sa o revezi a doua zi, atunci fii cu tipa ok. Alege fata in functie de ceea ce iti doresti tu dintr-o relatie: o aventura de o noapte, sau o relatie frumoasa si serioasa, cu o tipa care nu s-a culcat cu toata scoala.

| kiska_5847 a răspuns:

Eu cred ca aia frumoasa,doar profita de faptul ca arata bine si te duce in eroare, cel mai bine ar fi s-o alegi pe cea intelegatoare, vei avea mai multe de cistigat, cel putin vei avea cu cine vorbi si ce vorbi.O sa fii ajutat la nevoie cu un sfat si plus la asta mai bine sa te iubeasca cineva pe tine si sa faca totul pentru tine, decit sa alergi dupa cineva care doar isi bate joc de sentimentele tale.So, aia nu prea frumoasa e mai buna, asa cred eu.Dar, pina la urma tu stii mai bine si o sa faci o alegere buna, cred eu.Bafta!

| baiatulxboyx a răspuns:

Uite ce cred eu. Eu zic sa le dai naibii pe amandoua PENTRU CA, daca o alegi pe aia comunicativa, dupa un timp, o vei insela cu cealalta pentru ca tie iti plac amandoua si cum ai zis si tu, te ispiteste si in cele din urma o sa o pierzi pe prima = > o sa pierzi un potential prieten. Daca o alegi pe a doua, sunt sigur ca prima nu se va baga, dar o sa ai o relatie aiurea cu toate ca ea e buna, nu vei putea comunica cu ea.

| măcheamăăăî a răspuns:

Poi alege-o pe cea mai uratica cum zici tu si las-o pe aialalta care nu stie ce-i cu ea.

| Delicate a răspuns:

Stii vorba ceea: E de ajuns ca o fata frumoasa sa deschida gura...
Raspunsul meu e: Ataseaza-te de acea ok...

| Dia a răspuns:

Ce ai facut pan la urmasmug?