De ce nu te re impaci cu tatal copiilor? Gresesti daca crezi ca ei o sa il accepte pe acesta ca fiind tatal lor, el se poarta frumos cu ei acum ca relatia voastra este nouă, dar o sa vezi tu ce o sa i bată, ca ne fiind copiii lui nu il va interesa, el e " bun" acum pana intra in casă si va de veni stapîn, da l nabii afara de gunoi, cu asa ceva te incurci? Are dreptate tatal tau sa nu il placă, l a "citit" pe prietenul ăsta al tau, a venit cu mina in cur, si vrea casă nenorocitu.
Tatăl băieților e o jigodie de om,înainte sa ma indemni sa ma împac cu el doar ca e tatăl băieților, pune-ti niste întrebări... poate ca nu l-am parasit de bine ce am dus-o cu el,poate ca n-aveam bani nici de pâine poate ca nici măcar nu da un telefon sa întrebe de ei. În schimb, asta de care zici tu ca ii bate, se asigura ca au o viata bună, ca au ce le trebuie. Poate cq nu toți tatii vitregi, sunt asa cum îți imaginezi. Si el la rândul lui a fost crescut de tata vitreg și știe care e situația.
Faci o mare prostie sari din lac in puț, dar e treaba ta, daca ăla cu care ai facut copii e o jigodie, ăsta crezi ca e mai bun? Mai ales ca nu sunt ai lui, te încîntă ca are bani asta cautati toate bani, cum traiti cu sotii nu va intereseaza sau daca suferă copiii tai, tie sa i ti fie bine restul da i n măsa. E viata ta sunt alegerile tale fă cum vrei ca tu vei sta cu el nu noi.
Orgoliu masculin...
Eu totusi nu vad unde-i problema?
Esti minora de spui ca taica-tu nu te lasa?
Spui ca ai copilasi dintr-o relatie anterioara...dar sunteti toti sub tutela parinteasca a tatalui tau?
Ideea este ca noi am stat în aceeași casa cu părinții mei. Iar tatăl meu nu vrea sa îl mai primeasca
Pai nu-i nevoie sa mai stati in casa cu tatal tau, va luati traista in bat, va inchiriati o casuta si va mutati, ca sunteti deja 4 persoane.
Deja aveti familia voastra si sunetti adulti, deci capabili sa va castigati existenta si sa va faceti viata voastra.
Tatal tau are perfecta dreptate, nemaifiind obligatia lui sa te tina nici pe tine, nici copii tai si nici pe barbatul cu care traiesti.
Ne tine la modul ca locuim în aceeași casa cu el, nu financiar. Din contra, am participat la cheltuieli.
Nu aveti de ce sa va mai tineti unii de altii, mai ales ca tu vrei sa fii cu barbatul asta.
ia-ti copilasii si mutati-va, ca nu mai este nevoie sa ceri voie tatalui de la nimic. Curtea lui, casa lui, regulile lui!
Voi aveti viata voastra si familia voastra, deci bocceluta si cu chirie in alta parte, asa cum fac toti oamenii care nu se mai inteleg la un moment dat, cu parintii sau socrii, sa stea in aceeasi casa.
Sincer, chiar nu vad vreo probelma aici ca tatal tau nu vrea sa-l mai primeasca in acasa pe omul care-l iubesti.
Daca chiar il iubesti si esti fericita cu el, nu et mai carmpona de ce vea taica-tu, fa-ti viata ta asa cum o vrei: urmandu-ti barbatul care-ti place, in alta locuinta.
Oricum nu era normal sa locuiti cu parintii, tocmai din acest motiv, ca apar la un moment dat chestii care strica relatia, fiindca casa parintilor are prorpiiel reguli pe acre voi trebuie sa le respectai, indiferent ca va place sau nu.
Sunt mama si am copii mari, adulti, au stat la inceput cu mine dar s-au mutat ulterior la casele lor, asa cum este nromal.
Daca tu crezi ca omul acela iti aduce linistea de care ai nevoie
Stai langa el
Parintii nu au dreptul sa i-a decizii
E decizia ta
Tu vei sta langa el
Nu parintii
Poate ca el nu spus nimic de teama sa nu te supere pe tine cu ceva si a tacut.
Bună. După părerea mea un om matur spune ce îl macină, nu pleacă. Este importantă comunicarea într-o relație.
linarkfts întreabă: