Hai sa lasam cadoul de "valentines day", ca e o prostie, habar nu am de ce sarbatorim chestia aia in Romania.
Nu inseamna neaparat ca nu ia relatia in serios, dar inseamna ca nu prea va potriviti. Daca nu exista niciun fel de "coordonare", e dubios ca ati ajuns impreuna.
Este posibil ca firea lui sa fie cea caracteristica persoanelor taciturne si pe acest fond sa apara si acea lipsa de afectiune si de implicare mai intensa in relatia existenta intre voi. Insa acest aspect de afectiune mai putin exprimata si lipsa unei implicari amoroasa pasionale, efective, nu se datoreaza faptului ca nu te-ar iubi, fiindca de fapt este posibil ca in felul lui sa te iubeasca mai mult decat ti-ai putea imagina. Uneori traim o viata intreaga alaturi de o anumita persoana si cu toate aceste firea lui poate sa ramana o enigma imposibila de a fi elucidata. Oferirea unui cadou de Valentines day reprezinta un gest frumos si cam atat, insa nu si obligatoriu. Sa ai parte de fericire si multa sanatate!
Este greu de spus daca te iubeste....insa cu siguranta nu este foarte interesat si atras de tine. O relatie presupune sa petreci timp impreuna cu partenerul tau. Daca iti va oferi sau nu un cadou fizic de Valentines Day, nu cred ca este un criteriu, desi ar fi un gest dragut atat din partea ta cat si din partea lui sa va oferiti ceva simbolic unul altuia. Si poate cel mai frumos cadou ar fi sa va petreceti o zi impreuna intr-un mod mai deosebit.
Incearca sa nu-i mai dai multa atentie si sa-l lasi pe el sa-i fie dor e tine.
Nu are legătură cu cadoul, dar faptul ca îl simți indiferent cu tine ar trebui sa te facă sa te gândești la ce ai de făcut pe viitor
Ce-ar fi sa-i dai pace, sa vezi daca iti propune vreo iesire?!
Hai sa vedem cat rezista tacerea asta!
Personal, eu cred ca are pe altcineva, ori nu-i pasa de relatia voastra.
Daca as fi in locul lui, nu ti-as lua cadou de Valentines Day, asa din principiu. Iar daca indraznesti sa faci urat la mine din cauza asta, as cumpara un cadou scump si l-as oferi altei femei si m-as asigura ca stii si tu asta.