E un bulangiu care a avut nevoie de bani, prea sincer? poate sunt dar faptele lui vorbesc de la sine. Dureros dar uita-l.
Nu am suficienta informatie ca sa spun de ce se poarta asa. Poate nu te iubeste. Poate ca este stressul cat casa pe el si nu rezista mental. Poate ca stie deja cat de dureroasa este o relatie la distanta. Pentru ca, iti spun din propria experienta, chiar daca esti convins ca partenera (in cazul meu) te iubeste, tot este rau. Simti ca nu mai poti astepta, esti singur, vrei sa vorbesti cu ea dar la mine este miezul zilei iar la ea este 2 dimineata si daca o sun intra in panica, crede ca mi s-a intamplat ceva.
Poate ca ar fi bine sa vorbesti cu el, sa ii spui ceva de genul: "tin foarte mult la tine, dar semnele pe care mi le transmiti ma fac sa cred ca tu ma pui pe ultimul plan. As vrea sa iti fiu alaturi, dar am nevoie si de tine in relatia asta, vreau sa vad ca te gandesti si la mine si ca sunt prima careia ii povestesti problemele tale. Daca vrei sa ne despartim spune-mi in fata, sincer. As intelege." In acest fel s-ar rezolva problema intr-un fel sau altul si nu te-ai mai chinui. Era o vorba: "Sfarsitul groaznic este preferabil groazei fara sfarsit". Daca va despartiti macar stii cum stai si poti incepe sa-ti reface viata.
Daca vrei, poti sa imi scrii pe privat. Promit sa citesc fara sa comentez si fara sa iti dau sfaturi nedorite. Am destula experienta cat sa stiu ca voi fetele aveti uneori nevoie sa fiti ascultate si daca iti asterni gandurile in scris s-ar putea sa descoperi singura ce este mai bine sa faci.
Curiozitațibărbați întreabă: