| AllexiSss a întrebat:

Buna TPU.sunt putin nedumerita.acum un an am cunoscut un baiat impreuna cu o prietena de-a mea si la amandoua nea placut de el dar lui i-a placut doar de una.aceea fiind prietena mea.ma rog au fost impreuna si asa dar ea nestiind sa sarute el sa despratit de ea asa ca mi-am incercat eu norocul dar nu a vrut pentru ca a zis ca el nu se combina cu din astea mai mici.Acum am vorbit din nou cu el si chestii de genu, mi-a cerut poze cu mine si a zis ca m-am facut buna si ca ii place cum arat si ca vrea sa ne combinam, eu i-am raspuns ca nu dar acum nu stiu ce sa fac.sa ii spun da sau nu.chiar vreau sa il fac sa sufere cum m-a facut si el pe mine. ajutati-ma, funda:*

Răspuns Câştigător
| didiDia a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa-l refuzi. Nu spun asta pe motiv ca sa te fac sa te razbuni pe el, ci pentru ca nu are sens sa fii cu unul care se comporta asa cum s-a comportat el dupa cum ai descris tu in randurile de mai sus. Nu-ti irosi energia si neuronii pentru a te razbuna pe un tip ca el. Din contra, fa-te ca nici nu-l bagi in seama si chiar incearca sa nu-ti mai pese de el si sa cauti alt baiat, dar de aceasta data unul calumea. Bafta!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

Individul voia o parteneră sexuală, de asta, nu voia sa se încurce, cu de astea mai mici, care mai erau fecioare. El vrea același lucru și acum.

| MMihai a răspuns:

El era interesat de una cu care să facă sex. De asta el nu se combina cu de astea mai mici, care erau fecioare. Dă-l dracului și nu te mai gândii la el. Nu merită pierderea de tip, ca să îl faci să sufere. Timpul tău, este mai prețios...

| Precious a răspuns:

Scuze...dar...esti prafstraight face

greece12
| greece12 a răspuns:

Esti nedumerita intr-adevar.La inceput a refuzat,acum pentru ca "te-ai facut buna" si arati bine,te vrea? Ai nimerit,draga mea, un nesimtit de baiat care vede fetele ca pe niste jucarii sexuale. Spre binele tau, nu-i da nici o atentie.Ai spus nu, tine-o pe-a ta.Ii poti spune ca nu te cobori tu la mintea lui, ca tu vrei un prieten serios si el e praf! O sa-i ajunga si-o sa-i si prisoseasca! Mult noroc!