Daca la 25 de ani te ghidezi dupa facebook pentru a-ti face o relatie, e grav si foarte ingrijorator!
Posibil sa fi exagerat varsta, de teama ca ai putea fi ironizata, pentru ca mai mult de 17 ani,din ce postezi,n-ar trebui sa aveti.
Acum,gandeste-te putin.
Viata ta acum e curata si linistita,fara vreo complicatie.
Crezi ca e corect fata de tine sa te complici cu un tip implicat in alta relatie?
Pentru ca, are sau nu probleme cu gelozia, iubita lui exista, are acces la contul lui si face tot ce poate ca sa-l pastreze!
De ce sa-ti bati cuie in talpi singura?
Orice relatie incepe cu o simpatie reciproca, intre doua persoane neangajate in alte...simpatii.
Altfel,e pierdere de vreme si urmarea e o dezamagire totala si-o complicatie in plus.
Esti tanara, libera, frumoasa.
Nu stiu de ce tii mortis sa opresti un taxi ocupat, cand cele libere sunt cu duiumul!
Nu-ti fa rau singura, cauta altul.
Ca ai vorbit cu gagicasa sau l-a aflat gagiksa si l-a pus sa aleaga...simplu
app a ales-o pe ea
Cred ca e bine sa treci la relatii mai serioase, iar acestea nu le descoperi online.Acolo fiecare spune cine ar vrea sa fie, nu cine este in realitate.
Ne cunoastem si in realitate...
Nu cred ca mai ai sanse la el cel putin momentan dupa tot ce s-a intamplat prietena lui are ceva cu tine tu continua pana la urma va fi al tau cu siiguranta persevereaza Succes!
Adica si tu ai undeva la 25 de ani? pai in cazul asta ar trebui sa stii ca ceea ce face el fac marea majoritate a baietilor cand cunosc o fata frumoasa si ea stie dinainte ca el are o relatie dupa ceva timp face tot posibilul pentru ai da impresia ca nu mai are nici o legatura si ca de fapt tu ai fi vorbit cu aia de unde prosteli de 2 lei eu zic asa ca iubirea nu se cerseste iubirea se castiga daca el nu te place nu-i un capat de lume sunt destul de multi baieti singuri care ar vrea sa cunoasca pe cineva, daca ar avea cea mai mica intentie sa fie cu tine ar face si el ceva, atat timp cat nu face nici tu nu ai vre un motiv sa o faci (asta daca nu vrei sa te rogi de el ), bafta maxim si nu uita love is in the air.
La 25 de ani sa faci chesti tampite ge genu asta e cam aiurea ! Dar eu iti sugerez sa abandonezi ca ai tot viitorul in fata si poti sa ai baieti de 10 ori mai buni de cat e el! Are o viata prea complicata si nu merita sa te agiti si tu ca restul tipelor in jurul lui! Un baiat care te place si te vrea cu adevarat o sa alerge el dupa tine nu tu dupa el! Bafat mult si gandeste-te la ceea ce ti-am zis! :*
Eu nu inteleg un lucru. Tu ce cauti in relatia lor? Chiar nu iti poti da seama ca esti cam in plus? I mean, are prietena si chiar nu conteaza de cat timp ca tot iubita lui e. Tie ti-ar placea sa se bage una intre tine si iubitul tau? Normal ca nu. Nu e corect sa spui ca are probleme grave cu gelozia, e perfect normal ca ea sa fie asa daca tu nu-l lasi in pace. Sau vei veni tu sa-mi spui ca nu te lasa el. E baiat destept crede-ma, incearca din ambele parti pentru amuzamentul lui iar tu ca o gasculita o iei de buna. Greseala e la tine, nu-i mai raspunde. Gaseste-ti altul fara obligatii. Ai si tu o demnitate, ce naiba? 25 de ani poate au ei, dar tu sigur nu ai Bafta
Mutubal întreabă: