Pai uni care or sa rasp la intr ta or sa zica hmm esti cam tanar dar eu nu am sa zic asta Sfatul meu este sa te duci la ea si sa-i zici ca te-ai inselat in privinta ei(chiar daca nu este asa sau dap depinde de tine)si o sa se simta un pic vinovata si daca sunteti in aceiasi scoala atragei atentia dai peste ea intamplator si daca vine la tine si iti zice imi pare rau IN NICI UN CAZ sa-i zici b'nee te iert:X:X:X sau cv de gen ii spui pai ar trebui sa iti alegi cuvintele cu mai mult cap mai ranit sau cv de gen si daca zice imi pare rau ii zici ma mai gandesc daca te iert inevrsati rolurile sigur o sa functioneze Bafta
Pai unii care or sa rasp la intr ta or sa zica hmm esti cam tanar dar eu nu am sa zic asta Sfatul meu este sa te duci la ea si sa-i zici ca te-ai inselat in privinta ei(chiar daca nu este asa sau dap depinde de tine)si o sa se simta un pic vinovata si daca sunteti in aceiasi scoala atragei atentia dai peste ea intamplator si daca vine la tine si iti zice imi pare rau IN NICI UN CAZ sa-i zici b'nee te iert:X:X:X sau cv de gen ii spui pai ar trebui sa iti alegi cuvintele cu mai mult cap mai ranit sau cv de gen si daca zice imi pare rau ii zici ma mai gandesc daca te iert inevrsati rolurile sigur o sa functioneze Bafta
Daca ti-a zis ca se mai gandeste, oricum e nehotarata, si exista posibilitatea ca si ei sa-i placa.
N-o mai baga in seama un timp, sa zic o saptamana, pentru ca astfel sa-i arati ca nu esti chiar disperat dupa ea. Fetele la 12 ani au impresia ca toti baietii sunt morti dupa ele si pot avea pe cine vor. Arata-i ca nu e asa, si isi va schimba atitudinea. Dupa aceea, te duci la ea si o intrebi foarte serios daca vrea sa fie prietena ta. Daca iti vorbeste tot urat, inseamna ca nu merita atentia ta. Bafta cu fata!