| blackboss a întrebat:

Sunt Silviu si am 12 ani! Sunt clasa a 6 a
Este vorba despre o fata pe nume Andreea care are aceeasi varsta. Ea cred ca ma place dar eu o plac mult.Am intrebat-o odatacand eram doar noi doi si a zis ca se mai gandeste, iar cand am intrebat-o a doua zi la scoala a zis NICIODATA.
Noi facem meditati la 2 materi : lb engleza si lb franceza.Mereu incerc sa ii mai spun iar. Imi doresc sa fiu cu ea.Noi ne intalnim foarte des avem timp de toate(sarutari, discuti,)

Ce sa fac?
Cum sa o cuceresc?
Cum sa procedez?

3 răspunsuri:
| covaci101 a răspuns:

Mai bine mai stai să creşti pană prin clasa a X-a măcar şi atunci să ne spui despre prietena ta! big grin

| Fitz3d3fitz3pustoa1k a răspuns:

Deci daca zici ca Andreea te place, si tu o intrebi daca vrea sa fie cu tine si ea te refuza, ea este de genul d fata 1.mai timida sau 2.are fite,trebuie sa o iei usor, trebuie sa ii arati ca, chiar o placi. Poti sa o cuceresti facand.ui complimente gen''esti f frumoasa'' sau sa ii faci un cadou sa ii dai un bilet d dragoste in care sa ii spui cat d mult o placi si o iubesti.si cam atat pentru inceput acum nu stiu ce sa mai zic.nu mai am idei.ok.papa.succes:*

| Patryk98 a răspuns:

Asculta eu am 13 si crede-ma daca vrei sa o kuceresti nu trebuie sa umbi dupa ea ca un katzel dupa stapin trebuie sa arati ca tii indiferent de ea si ea va vedea ce a pierdut atunci va fin invers ea va umbla dupa tine ca un katzel dupa stapin