anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt suparata, nu am noroc deloc in dragoste... ma simt ca si cum nimeni nu ma place si nu sunt suficent de buna. Am iesit la intalniri de multe ori pana acum chiar am avut si cativa prieteni, relatiile mele s-au sfarsit mai repede decat ma astepta, asa este normal? Nu cer nimanui sa fie intodeauna alaturi de mine... dar nici sa se sfarseasca totul asa brusc.
Am mai iesit la 2 intalniri dupa cum va spuneam in perioade diferite de timp.
Ambele au fost roz la inceput apoi totul a devenit negru.
Asemanarea dintre cele doua este urmatoarea baietii mi-au spus ca vor sa le fac eu cinste daca iesim data viitoare. Amandoi fac pe indiferentii si numai vorbesc cu mine, desi am insistat sa platesc eu partea mea. Va jur ca ma intreb oare sunt plictisitoare sau am spus ceva gresit... de ce nu pot avea pe nimeni aproape? crying
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| imperial17i a răspuns:

1. Barbatii cu care ai iesit nu sunt niste Barbati/gentelmeni adevarati
2. Nu trebuie sa te insiti ca sa obtii ceva de la un Barbat
3. Incearca sa vorbesti mai mult cu cel cu care te intalnesti sa aflii mai multe despre el pune-i intrebari interogari ca sa stii exact daca ti se potriveste

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu cauti unu bogat si ai dat doar de sarantoci naspa, las ca vei gasi

| Drimmero a răspuns:

Ce lepre infecte,, sa platesti tu ca fata? Pai ce respect pentru femeie au ei? Mie mi-ar fi total rusine daca as face ca ei, m-as face eu de rusine totala daca ies la o intalnire si nu ii platesc fetei consumatia, e de prost gust/
Ai scapat de 2 scursuri, bucura-te ca ti-ai dat seama pe final ca aia sunt muieri in haine barbatesti!

| liliana77any a răspuns (pentru Drimmero):

Mi-ai inveselit seara, multumesc! laughing

| Drimmero a răspuns (pentru liliana77any):

Zic lucrurilor pe nume cand este cazul,, dar daca te-am inveselit ar trebui sa-mi iau meritele!
Cu placere, numai bine

Nu pot sa dau mai mult fundite ca v-as fi dat tuturor una. happy

Stai fara grija,, nu ma intereseaza atatea funde cat am interesul sa ajut oamenii, nu ma incalzeste cu nimic aprecierea virtuala/

Ma bucur sa aud ca mai exista si astfel de oameni. happy

Spre deosebire de multi, eu inca mai am spirit civic si un spirit unitar care ar vrea sa ajute omul cu ce poate el.

Solidaritatea e baza. happy

Chiar este, omenia e cel mai bun remediu!

| Xelon a răspuns:

Eu nu înțeleg cu ce fel de băieți te întâlnești, adică ei au pretenția sa le plătești tu?
Eu in locul tau m-as bucura ca am scăpat de 2 oameni de nimic, stai calma nu cred ca ai greșit tu cu ceva...

| liliana77any a răspuns (pentru Xelon):

Bine punctat, ma bucur ca am gasit aici raspunsuri potrivite.

| Xelon a răspuns (pentru liliana77any):

Ma bucur ca te-am ajutat, pari o fata buna, deci data viitoare când cineva iti spune ceva de genul asta, da-i jet inainte sa apuci sa te atasezi de el.

| liliana77any a răspuns (pentru Xelon):

Asa voi face! laughing

| SorinelF86 a răspuns:

Iti alegi gresit persoanele cu care iti petreci timpul, nu trebuie sa te rogi de nimeni sa stea langa tine, cauta in continuare si vei gasi si norocul la un moment dat, dar ai grija de tine in acest timp

| AndCat26 a răspuns:

Cred ca nu ai gasit tu persoana potrivita care sa fie pentru tine. Toata la timpul lor.

| Mihai_Andrei_Neagu_1995 a răspuns:

Hmm trebuie sa incerci mai departe aia erau doar niste mitocani