Off doamne cate nabadai eu zic ca el tine inca ff mult la tine daca a inceput sa planga...da inca tine la tine dar se pare ca este foarte influentat de maicasa eu zic ca daca tu de paste nu faci primul pas o sa fie cam greu sa revina sti tu incetul cu incetul,tu fi tare ori cum,nu trebuie sa fi la picioarele lui si sa te gandesti ca viata continua. Daca el nu se mai intoarce tu ce faci te omori? Nuuu, trebuie sa privesti mereu inainte.Dar te cred pentru ca e iubirea vieti tale.eu tot optez ca o sa mai fie ceva intre voi dar nu stiu ce sa zic, sa ne ti la curent!
Eu zic ca trebuie sa vorbesti cu el sa-i spui cu adevarat ce simti pentru el.Si nimeni nu ar trebui sa se bage in viata voastra.Fi curajoasa si spune-i ce simti chiar daca el isi arata nepasarea fata de tine in inima lui tot mai existi.Si eu cred ca chiar daca nu o sa mai fiti impreuna(nu as vrea sa se intample)tot o sa gasesti pe cineva si sper sa fi fericita cu persoana care crezi ca te iubeste si care crezi si tu la fel ca o sal iubesti.Pa-pa.Sper sa fi cu persoana iubita mereu.