anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt tare nedumerita! Deci : este un baiat, foarte dragut la mine in clasa care in unele zile parca as fi unica pe pamant, nu mai baga pe nimeni inseama decat pe mine si alte ori cand parca ar vrea sa-mi zica ceva dar ii e rusine. O data a facut o compunere despre mine, si cand un amic bun de al meu l-a intrebat daca ii place de mine s-a inrosit si nu a raspuns... Ce credeti, ma place?

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu cred ca este un baiat rusinos si cred ca te place daca a rosit

| justfreelove a răspuns:

Ciupercuta intr-un picior, ghici ciuperca cei? Te place dar asteapta ca tu sa il placi pe el si evident sa faci un pas inainte ca sa se convinga ca nu umbla dupa fata morgana.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce don juan, doar tia zambit si te-a bagat in seama ca orice persoana cu bun simt si tu deja tiai ridicat coada si te-ai udat

| neutrino a răspuns:

Pe tine nu, dar ii place imaginea ta pe care el si-a format-o despre tine.

| L7w7n7d7 a răspuns:

Nu neapărat.

| ciufuliiciii a răspuns:

Eu una cred ca da, incearca tu sa deschizi subiectul si sa-i spui ca-l placi ( asta in caz ca il placi, ca nu ai mentionat nimic) si apoi o sa vina de la sine, in ce clasa esti? happy

| xDirectioner5 a răspuns:

Fetelor, eu nu pot vedea ce ati scris, nu stiu de ce... daca puteti sa copiati ce mi-ati scris si sa-mi scrieti la mesaje... nu stiu unde. sa pot vedea si eu ce mi-ati zis, va rog frumos.

| xDirectioner5 a răspuns:

Va dau funda, va rog frumos.

| denysukafrumusika a răspuns:

Dupa ce ai scris s-ar spune ca DA!big grin

| Psih0l0oguL a răspuns:

Saruta-l si vei afla