| angelkissing a întrebat:

Sunt terminata straight face. Acum 3-4 luni m-am departit de prietenul meu pe care il chema George dar ii zic Leo.Acum 4 zile am intalnit alt baiat foatre dragut pe care il cheama tot George dar ii se zice Dode dar e o mica problema el a fost iubitul prietenei mele cele mai bune. Ea sufera acum ca ma vede cu el. Dar de la un timp am vorbit cu Leo si ma inteleg bine, cu el ne amintim cu era cand eram impreuna si ca ar fi frumos sa fim si acum, eu as face orice pentru baiatul asta mi'as da viata. Iar acum m-am indragostit din nou de el si nu mai simt nimic pentru Dode. Ce sa fac sa imi ascult inima sau sa mai iau dupa prieteni. Va rog fara glume daca vreti sa raspundeti faceti'o serios. Dau fundita pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Scândură a răspuns:

Buna! Urmeaza-ti inima, clar! Nu te lua dupa prietenii tai, crede-ma, inima mereu are dreptate, prietenii tai pot insa sa greseasca!
Stii cum mereu se zice "Asculta-ti inima''ei bine, urmeaza sfatul!
Pe dode nu-l iubesti nu vei fi asa fericita cu el cum vei fi cu Leo! Mereu te vei gandi la Leo, "ce ar fi fost daca l-as fi ales pe el"
Urmeaza-ti inima! Mai ales ca-l cunosti bine pe Leo, ai mai fost cu el! Daca-l alegi pe el, alegi fericirea! Nu te lasa influentata de parerile prietenilor, decizia este a ta!
Sper ca te-am ajutat si iti doresc multa bafta!

6 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Draga, nu inteleg cum i-ai luat prietenul, prietenei tale cele mai bune adica ce fel de prietena esti, te auzi?! e prietena ta nici nu trebuia s-o ranesti in halul asta, avea incredere in tine daca erati BFFsi ca sa vezi prietena ii fura `iubitul`... uita-l si cere-ti scuze fata de prietena ta lol... spui ca iti e prietena, mai degraba dusmanca, du-te lafostul tau prieten si lasa-l pe el. dupa ce ca ai ranit-o pe prietena ta cea mai buna.

| answer a răspuns:

Prietenii pe ale caror sfaturi ar fi de dorit sa le asculti sunt doar parintii tai!

| Clarity a răspuns:

Poi in primul rand niciodata sa nu mai faci asta prietenei tale cele mai bune, vezi nici nu merita ca nici nu tii la el ca la fostul. Gandeste-te prima data daca merita sa te mai impaci cu fostul, daca ar functiona relatia. Si daca te desparti de actualul nu il mai lua inapoi. :p

| Aanyaa a răspuns:

Daca si el vrea sa va impacat, de ce nu? Bafta!

| Alexa_1601 a răspuns:

Mai bine impaca-te cu fostul ca e aiurea sa stai ca iubitul prietenei tale pune-te in locul ei si vezi ce ai simtii

| andreeakb a răspuns:

Pai mai bine iti asculti inima e cel mai bine... daca si Leo e sigur de sentimentele lui atunci fii cu el! Asa nici prietena ta nu v-a mai suferii dupa Dode. deci eu spun sa-ti asculti inima cel mai bine :* succes!