Salut,eu crd ca viata continua indifererent de situatie..eu acum cred ca pur si simplu trebuie sa vorbesti cu el pe tema asta
intr-adevar acum e greu sa-l vezi.dar mai bine discuta cu el
si afla ce-ti spune
iti urez succese
Asta e iubitul tau cu 10 ani mai mare despre care spuneai in alta intrebare ca vrea doar sex de la tine?
normal ca a fost o greseala sa se uite la varsta lui dupa un copil, si sa fim serios il iubesti dupa o luna de relatie
Nu inteleg de ce m-ai vrei ceva de la el, dragostea cu forta nu se poate.
Lasa-l sa fie fericit cu cine vrea, daca tu nu il poti face fericit il poate face alta fata.
De ce sa fiti doua persoane nefericite?
Uita-l draga mea. Sunt multi baieti care te pot face fericita.
Ai grija.
As face ce ai facut si tu, adica i-as da papucii. Nu te mai consuma pentru cineva care nu merita, e doar o luna, bine ca ai aflat acum si nu mai tarziu. Capu sus si mergi mai departe, o sa gasesti un baiat care sa stea cu tine pentru ca tine la tine si nu din mila.
E greu, dar ai aflat ce crede despre tine. Bine ca s-a intamplat dupa doar o luna.
Nu e chiar așa, tipul e confuz, nici nu a apucat să o cunoască cu adevărat, asta e o variantă, a doua ar fi că e un fustangiu și în felul acesta poate poate pune mâna pe ea, înțelegi ce vreau să spun.
Oricum ar fi fata nu ar trebui să sufere atât au decât o lună nu e sfârșitul lumii. De aceea scumpo, liniștește-te, ignoră-l veziți de viața ta mai departe. Iubirea ta pentru el a fost o simplă iluzie iar a lui pentru tine o simplă aluzie!
Fă diferența între ele.
Zâmbește!
Complicata tare iubirea asta, ia-ti gandul de el, cauta pe altcineva. Bine ca ti s-a intamplat dupa numai o luna. Nu merita iubirea ta.
Nu poti iubi dupa o luna...si plus de asta voi nu vorbi ca un cuplu normal va ascunde-ti dupa degete desparta-te de el si totul va fi ok
Fato vrem si noi oleaca de spatiu si ce daca poate s-a saturat de tine poate nu simte atata dragoste pe cat simti tu! Fa ce fac eu treci peste si dao naibii de dragoste!