Hei. În primul rând,ţin să precizez că şi eu am păţit asta,dar din contră,nu le da satisfacţie! Ieşi cu alte persoane, arată-le că nu te afectează, nu le da apă la moară. Prefă-te indiferentă, şi crede-mă că o să îi doară. cât despre prietena ta... Răneşte-o unde o doare! Fiind prietene bune, cred ca ştii câte ceva despre ea, prin urmare îi cunoşti şi sensibilităţile. Să fim serioase. ce nu facem noi fetele din orgoliu? Sper să termini cu bine povestea. Şi nu uita: există băieţi în toată România!
Urat, sincer imi pare rau!
Si tu o s-o lasi sa il sarute? Acusica pui mana pe telefon si ii explici toata situatia! Ca il iubesti, ca ai diabet. Tooot, tot ce simti, descarca-te. Si depinde de ce va zice el..de ce sa nu fie cu o fata ca tine? Da ce nu esti om? O sa lasi diabetul sa-ti dirijeze viata? Totul e ca inainte, nu?
Daca o va alege pe "prietena" ta, atunci vezi-ti de treaba ta si lasa-i in pace, nu le da satisfactie stand singura si trista, fa-le in ciuda, dar hai ca poate si el tine la tine, incearca!
Uite e naspa ce ai facut eu cred ca acel Baiat ti-ar fi fost alaturi indiferent de situatie.Vb cu el spune-i ce ai si te asigur ca o sa fie alaturi de tine!
Si daca ai diabet trebuia sa te desparti de el? Si dupa ce desparti mai ai pretentia sa nu se combine cu alta? Urasc persoanele care se cred posesoare a unui anumit lucru chiar si atunci cand il pierd, de fapt tu nu l-ai pierdut ci l-ai refuzat. Baiatul ala e liber, poate iesi si cu mama ta acum.
E genul de persoană care s-ar despărţi de tine chiar dacă eşti răcit, că "ai ceva". La asta s-ar fi despărţit clar de mine, ce rost ar fi avut să mai stau cu el?! + am pretenţia la ea, că e cea mai bună prietenă a mea, nu credeam că-mi poate face una ca asta, mai ales că ştie câte ştie.
Pai inseamna ca nu tine la tine si probabil nici tu nu tineai al el daca stiai chestia asta si te-ai despartit de el cu atata nonsalanta.
Cat despre prieteni, nu pot sa comentez ca n-am asa ceva.
Prima data cand am citit am crezut ca esti infectata cu HIV. Diabetul poate fi tinut sub control, asta nu e un motiv pentru a te desparti de el. Ai nevoie de un sprijin si de cineva care sa te sustina, daca el poate fi persoana aceea nu are rost sa-l indepartezi. Prietena ta n-are ce cauta in peisaj, daca a facut asa ceva ori nu stie ca-l iubesti, ori nu iti e prietena.
Dacă tu chiar îl iubești și consideri că e genul de persoană care ar putea accepta problema ta, atunci spune.i... Dacă și el ține la tine, nu are de ce să te respingă. O relație, și la bine și la rău ^^ Mai mult de atât, dacă merită atenția ta, te va pune pe tine înaintea ei. Ai grijă de tinee.
Pai in primul rand nu este mare lucru daca ai diabet. Adica se trateaza nu este nicio problema, important este sa ai grija de tine. M ulti oamenii au diabet ba chiar bolii mai grave si au o familie fericita si implinita. Nu trebuie sa faci mare caz ca ai diabet si sa te indepartezi de prietenii. SI iubitului tau ai putea sa ii explici cum este situatia avand in vedere ce simti pentru el. Sa ai grija de tine.
Mutubal întreabă: