Daca iti spune chestiile alea isi bate joc de tine, tu nu o mai baga in seama ca vine singura inapoi, continua sa vezi unde te duce pe tine viata, nu poti sa ii tragi pe toti dupa tine caci viata nu e la fel in fiecare moment, daca ea vrea sa fie cu ala si spune ca te iubeste pe tine e clar ca nu e sanatoasa sau isi bate joc de tine, dar sa stii, mai exista fete in lume si mult mai bune, nu te limita la una singura, relatia a fost si acum s a dus ai invatat din greseli si acum nu le vei mai repeta.
Daca te-ar fi iubit cu adevarat nici nu ar fi plecat. mai e varianta sa fie silita de cineva. incearca sa o spionezi sa vezi cam care e treaba. daca e e fericita cu ala fara tine aia e. nu te-a placut si gata tot balamucul, trebuie sa-i stergi numele din telefon si sa o dai uitari. ar mai putea fi o cearta mai rea si poate sa se intoarca!
Cand vad asa ceva mi se face si mi-e dor de fosta...
Nu stiu de ce iti face asta. Un lucru stiu sigur: Daca te iubeste tot la tine se intoarce.
Te iubeste, dar iti face fazele respective pentru ca tu ai trimis-o la altul. Acum, ea "iti asculta" sfatul. Lupta pentru ea ca tine la tine!
Cere-ti iertare pentru ceea ce i-ai spus, zi ca au fost niste vorbe aruncate la nervi, etc. Fii sincer cu ea!
KatiMe27 întreabă: