| Marcel22 a întrebat:

Buna TPU! Sunt un adolescent care crede ca e bi deoarece am atracții si pentru băieți dar mai mult pentru fete, va rog sa imi spuneti daca ati pățit si voi de astea

Răspuns Câştigător
| stef87 a răspuns:

Tu stii cel mai bine ce simti, dar gandeste-te ca treci printr-o perioada foarte agitata a vietii tale, in care corpul tau e in transformare, descoperi lucruri noi si esti nerabdator sa fii liber si sa-ti faci de cap.

Multitudinea de informatii, mai ales in prezent, te poate debusola si face sa crezi lucruri aparente. Mai tarziu vei ajunge sa te gandesti mai mult si sa pui mai bine lucrurile in balanta, sa nu mai te influenteze asa usor orice aparenta.

S-ar putea sa fie doar curiozitate si nu atractie. Vrei sa afli, nu neaparat iti place. Nu te grabi, ai tot timpul si multe lucruri se vor schimba in timp la capitolul preferinte. O sa razi peste 10 ani!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns:

Și eu în adolescenta simțeam ca ar fi trebuit sa fiu băiat dar am fost la consiliere creștină și m- au ajutat sa înțeleg ca era din cauza ca mama mea în timpul sarcinii si- a dorit foarte mult ca să fiu băiat- au încurajat sa o iert, sa accept adevărul ca sexul cuiva e sat de organele sexuale.cu care s- a nascuts- au rugat pentru mine și am experimentat o vindecare interioara profunda și definitiva. Alte cauze pot fi o relație proasta, inexistenta sa u abuza a cu părintele de același sex și atunci cauți mai târziu relația hrănitoare cu cineva de același sex de care aveai nevoie. dar ai fost lipsit de ea, abuzul sexual din partea unui străin, etc. Greșeli frecvente de educație pot fi cauza unei atracții mai mari dar pe de alta parte de la cădere încoace toți avem o natura păcătoasă și suntem înclinați în diverse grade înspre toate încălcările posibile ale conștiinței, inclusiv lăcomia pentru trupurile altora indiferent de sex. Dacă te iuți la zoofilie sau necofilie începeți sa simți ceva. Faptul ca te atrage ideea de a fura ceva sau a face sex cu soția altuia nu înseamnă că trebuie neapărat sa cedezi.
Pacea constiintei o avem numai dacă respectam planul Creatorului și facem se numai cu partenerul de căsătorie de sex opus, altfel trăim cu vinovăție și risc de boli venerice are e de 20% și cu prezervative tru ca se transmit prin sânge, prin contact de mici zgârieturi. BTS sunt pedeapsa Creatoruluu pentru cei ce aleg sa ii igore poruncile. Te bucuri cu adevărat de sex fără mustrări și de conștiința și fără riscuri numai în casatoeia hetero cu fidelitate reciproca.

| darrio2007 a răspuns:

La 14 ani ai tai ești încă un copil, nu adolescent. De aici vine și dilema ta.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă ești atras de fete mai mult eu cred ca atracția pentru băieți e mai degrabă admirație, poate te atrag calitățile lor pe care vrei sau speri ca le ai și tu.