| NiKeeEeEEEEE a întrebat:

sunt un adolescent de 14, am si eu o intrebare ca ori care alt om. Caut un site de matrimoniale care accepta si (minori). P.S sunt din Oradea. Daca ati venit aici numa sa comentati sa va aflati in treaba mai bine faceti alt ceva... si nu vreau sa aud ca esti prea mic, ca nu ar trebui sa ma preocupe asa ceva etc. Multumesc

7 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Pai esti prea mic la 14 ani cauti matrimoniale... Cauta cartea de romana la matrimoniale. Ia vezi, o gasesti? Du-te si te joaca metin si lasa savarinele. Site-urile de matrimonaile sunt dedicate adultilor si sunt strict interzise mucosilor ca tine.

| Fatamuntilor a răspuns:

VREI sa socializezi, dar ceea ce cauti tu nu exista
Dar sunt solutii altenative.Intra in grupurile de FB si cauta fete de varsta ta.E am acelasi lucru
Succes!

| djlukass a răspuns:

Sa inteleg ca acum s-a dat o ordonata de guvern in care de la 14 ani esti adult sau ce? Oare cei care au interzis acest lucru l-au interzis asa ca nu aveau ei ce face? Pai ma putulica tu la 14 ani nici tulei nu ai si vrei sa dai la buci? Cum sa nu iti sarim in cap cand tu vii mare domn aici si te crezi Zeus? Ce ai vrea sa facem? Sa te sustinem si sa zicem da ma du-te si dai la buci. Pai orice domnisoara/doamna peste 18 ani risca puscaria cu tine daca fac sex. Crezi ca cineva si-ar risca libertatea pentru o putulica? Ai impresia ca ele duc lipsa de organ?

| NiKeeEeEEEEE explică:

Degeaba veniti aici si ziceti ca sunt prea mic si nu ar trebui sa ma preocupe asa ceva ca ori cum nu bag de seama raspunsurile de acest gen.

| mihai69 a răspuns:

E simplu - e ILEGAL accesul minorilor pe site-urile de adulți. Așadar, mai așteaptă trei ani și ceva...

| borntotwerk a răspuns:

Esti preadolescent

| Neo12 a răspuns:

Eşti prea fraier. Eu zic să pui mâna pe o carte de ortografie şi o să găseşti acolo numai persoane cu care o să socializezi.
Baftă!