anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU! Sunt un adolescent homosexual și mă întrebam dacă o să mă mărit vreodată, cine va lua titlul de socru mare și cine va lua titlul de socru mic. Deși cel mai probabil tata m-ar da afară și nu va veni la nuntă ????.

15 răspunsuri:
| ania a răspuns:

De la căderea lui Adam încoace toți avem înclinație în diverse grade spre toate încălcările posibile ale conștiinței, inclusiv lăcomia pentru trupurile altora, indiferent de sex. Greșeli banale de educație, cum ar fi faptul ca mama a dorit un copil de alt sex decât cel dat de organele lui genitale sau lipsa unei relații sufletești profunde și hrănitoare cu părintele de același sex etc, pot face ca unii sa se simtă mai atrași decât alții de astfel de relații și sa fie prezente astfel de situații în toate timpurile, numai ca în ziua de azi a ajuns sa fie un mare eroism.
Si eu în adolescenta simțeam ca ar fi trebuit sa fiu băiat dar am fost la consiliere creștină și am înțeles ca din cauza ca mama mea a dorit foarte mult sa fi fost bsiat( și ea era a 4-a fata dintr-o familie de la tara care aștepta cu disperare un băiat.) Pe urma m-a tratat ca și cum as fi fost băiețelul pe care și l-a dorit, ma tundea întotdeauna scurt și ma numea după diminutiviul tatălui meu, îmi lauda calități mai mult considerare masculine, etc. La consiliere m-au încurajat sa o iert pe mama, sa accept adevărul ca sa sexul cuiva e dat de organele sexuale cu care s-a născut și sa ii mulțumesc Creatorului ca El a ales sa fiu fata și ca El celebrează feminitatea mea, chiar dacă mama nu a făcut-o. Am făcut asa, am plâns mult și am experimentat o vindecare profu unda și definitiva. Ma gândesc cu groaza ca dacă ma încuraja cineva(părinții mei erau îngroziți de-a dreptul) as fi putut rata familia fericita pe care o am și bucuria sufleteasca și fizica fără mustrări de conștiința a iubirii soțului meu, poate și nașterea copiilor.
Dacă vei dori vreodată sa înțelegi de ce simți asa, ai putea merge la consiliere creștină la Ellel Ministries România, se fac programari on line cu 2, 3 luni înainte sa ai loc.

| suntserios a răspuns (pentru ania):

Daca ti-e ti-au fost suprimate sentimentele, trairile si ai fost fortata sa traiesti in minciuna de dragul unor povesti cu batranei, ingerasi si spiridusi e fix treaba ta. Nu obliga si pe altii, chioar daca pun intrebari la misto aici, sa traiasca o viata pe care nu si-o doresc doar pentru ca tu traiesti in habotnicia ta. Este foarte importanta sa precizezi ca habotnicia ta nu se aplica tuturor.

| suntserios a răspuns (pentru ania):

Deja mi se pare ca sari calul aici pe TPU cu promovarea sectei din care faci parte.
Tu nu dai raspunsuri care sa ajute copii care intreaba una alte pe aici, tu doar te declansezi ca o moara stricata cand citesti cuvantul sex sau homosexual si nu faci altceva decat sa iti promovezi secta aia in care aparent sigurul lucru pe care il faceti e sa va laudati intre voi care si cand ati facut sex prima data.

Voi atentiona adminii de pe TPU asupra acestui cont al tau si asupra popagandei pe care o faci

| ania a răspuns:

Nu avem pacea conștiinței decât atunci când ne implicam sexual doar în cadrul căsătoriei hetero, altfel încalcă planul Creatorului și postludii le sunt tot timpul ratate din cauza mustrărilor de conștiința. :"însușirile nevăzute ale Lui(Dumnezeu) puterea lui eterna și divinitatea lui se vad cu claritate, de la crearea lumii când te uiți cu atenție la ele, în lucrurile făcute de El, asa ca nu se pot dezvinovati. Fiindcă măcar ca au cunoscut pe Dumnezeu, nu L - ai gliruficat ca Dumnezru. s-au dedat la gânduri inutile și inima lor fără pricepere s-a întunecat. De aceea Dumnezeu i-a lăsat prada moralității, sa urmeze poftele inimilor lor, asa ca își dezonoreaza singuri trupurile. Dumnezeu i-a lăsat în voia unor adictii scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuințarea fireasca a lor, un una care este împotriva firii, tot astfel și bărbații au au părăsit întrebuințarea fireasca a femeii, s-au aprins în poftele lirunii pentru alții și au comis bărbat cu bărbat lucruri scârboase și au primit în ei înșiși plata --bolile cu transmitere sexuala) cuvenita pentru rătăcirea lor. nu numai ca le fac (aceste lucruri) dar cu considera de buni pe cei ce le fac. "Romani 1 Biblia

| Yuki0799 a răspuns (pentru ania):

Sunt ateu și am fost ateu de 10 ani.

| ania a răspuns (pentru Yuki0799):

Adica ai stat de vurba cu cineva prezent la apariția universului care te-a informat ca nu era picior de Creator implicat pe acolo și astfel sa ai motive raționale sa spui ca cei care cred într-un Creator în mod sigur se înșeala? Sau nu știi care e cauza apariției universului și atunci ești agnostic?

| Yuki0799 a răspuns (pentru ania):

N-am fost de față la creația universului și singurul lucru de care știu care suportă implicarea unui creator în crearea universului este Biblia, o carte veche de 2000 de ani care s-au schimbat de multe ori de-a lungul timpului.
N-am nimic împotriva creștinilor, pur și simplu nu cred și nu mă interesează. Dacă vrei o carte religioasă îți recomand Bhagavad Gita.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce optimist esti... crezi ca Romania va ajunge vreodata la stadiul in care asta sa fie cea mai mare problema a unui homosexual in societate?

| Violleta2022 a răspuns:

Tu nu ai idee ce-i ala sex, ca nu l-ai facut in viata ta nici cu fete si nici cu baieti, dar bati campii ca esti homosexual?
Cum asa?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În România nu te poți mărita. Du-te în America.

| Crackman a răspuns:

Pai daca nu ai sanse ce te mai chinui? Ia si tu o femeie si ai rezolvat problema, fie ca iti place sau nu

| Miruna333 a răspuns:

Nu ar mai fi acel titlu, simplu

| anonim3248 a răspuns:

Deci teoretic tatăl tău ar fi socru mic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropo, eu știu că căsnicia dintre homosexuali nu este legală în România, să presupunem că se întâmplă în altă țară în care este legal.

| Giulia911 a răspuns:

Doamna cu penis, duceți-vă in SUA! Căci acolo veți găsi numai minți deschise, exact ca dumneavoastră. Căci noi aici, dacă avem penis știm ca suntem barbati și dacă avem vagin femei. Și penisu cu un alt penis nu se potrivește, cel mai bine îi stă tot într-un vagin.