| kevinnn19 a întrebat:

sunt un baiat de 21(aproape 22) ani, am o prietena de 18 ani, suntem impreuna de aproape un an.De o perioada ne tot certam si iar ne impacam... dupa cateva ore, dar tot eu merg la ea sa ne impacam.Inainte sa fie cu mine a iesit cu un baiat si ea vrea vroia sa fie cu el dar el nu.Am vazut eu ceva ciudat ca tot intra des pe facebook(in comparatie cu lunile trecute) si am lasat-o sa intre la mine pe laptop si l-am orpit apoi intentionat sa ramana conectat facebook-ul. Apoi am citit unele conversatii si am vazut ca baiatul cu care s-a intalnit ea inainte,i-a scris mai multe,si ca ar vrea sa fie impreuna,ea nu a mentionat de relatie si a lasat sa se inteleaga ca ar fi posibil pe viitor,plus ca i-a mai scris ea lui, sa vada ce face dupa 2 zile.O iubesc mult si nu stiu ce sa fac,eu m-am atasat foarte tare de ea,plus ca la urmatoarea cearta,daca e nu o sa merg inapoi la ea(chiar daca poate fi ea devina) o sa incerce o relatie cu tipul ala(mai ales ca stiu ca la placut mult inainte de a fi cu mine,baiatul face sala,are muschi, e destuld de frumos).Ma ajutati cu ceva sfaturi si scuze de textul asa lung.

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Cum ai spus si tu, la urmatoarea cearta nu mai fa tu primul pas spre impacare. Daca nu il face ea, pur si simplu e mai bine sa o lasi sa plece. Nu te merita.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Las-o sa plece daca vrea. Degeaba va chinuiti sa aveti o relatie daca unul nu este de fapt in ea..Trebuie sa fie ambele persoane in relatie implicate. Spune-i ei de problema, noi te putem zapaci putin, dar raspunsurile le are ea.tu.

| RAY a răspuns:

Daca ai crezut puternic in ea si ai pus suflet stiu ca e greu,ai mai iubit vreodata? chiar tu ai spus ca ea a vrut sa fie cu el dar el nu, dorinta ei a fost mereu sa fie cu baiatul ala,nu poti face nimic,data viitoare fi mai indiferent,vei trece prin clipe grele daca chiar o iubesti,dar totul trece, nu fi disperat nu te milogi de ea, sper ca ai invatat ceva din asta, tipul daca e frumos si face sala nu isi va griji ca nu va sta cu el, roaga-te sa fie badboy sa simta si ea cum e cand isi bate joc cineva de tine,atunci nu te intoarce ca prostul la ea ca de suferit va suferi, baiatul frumos e curtat de multe fete,sa nu faci prosti,sa te bati cu el nu merita, next time numai crede in nimeni sau ai grija in cine crezi fi atent la sfatul meu, venim singuri si plecam singuri deci de ce sa ne pese de alti? nu ar fi rau sa bagi sala ca e sanatos, nu nega ca o iubesti, nu nega ca afost in viata, descarcate des la cine poti, tu ai fost doar roata ei de rezerva atat

| lpavel a răspuns:

Pai in cazul acesta nu prea ai ce face doar sa incerci sa nu va mai certati, sa fi mai intelegator cu ea, sa lasi mai mult de la tine dar poate atunci isi va face,, grade", nu stiu ce ar fi cel mai bine...dar daca se uita dupa altii e clar ca nu prea mai poti slava nimic din relatia voastra.

| SuckTheGod a răspuns:

In astfel de momente ar trebui sa o pupi in dos ca sa fie totul roz.

Eu iti recomand altceva, avem aceiasi varsta, ai putea sa ai o discutie serioasa cu ea, sa-i spui tot ce ai de spus pe un ton calm, ajungeti la un numitor comun si mergeti mai departe. Nu are rost sa fi milogul ei, dragoste cu forta nu se poate, plis de asta esti tanar, doar nu vrei sa te insori cu ea. Iubirea e doar un sentiment, oricum, merita sa ii spui ce ai de spus. Fii barbat!