| DjGeo13 a întrebat:

Sunt un baiat si am 14 ani. Tocmai m-am intors dintr-o tabara cu scoala si m-am indragostit de o fata. Ea a incercat sa vorbeasca cu mine puanandumi intrebari simple si incercand sa vorbeasca cu mine dar eu sunt mai timid si cand ma inreba ceva nu stiam ce sa-i spun. Acum tabara s-a terminat si imi este foarte dor de ea. Nu mai pot manca aproape nimic, ma gandesc doar la ea si am fluturasi in stomac. Credeti ca m-am indragostit de ea? Si daca da ce as putea face? PS: Scoala ei este foarte aproape de-a mea happy

Răspuns Câştigător
| x3Ad a răspuns:

Bună!
În primul rând ai putea să îţi faci curaj şi să scapi de timiditate. De ce? pentru că ea nu ajută la nimic. Din tot ce ai precizat tu, adică nu mai poţi să mănânci nimic, stai pe gânduri şi ai fluturaşi în stomac, da, te-ai îndrăgostit. Cea mai bună soluţie ar fi să o cauţi pe acea fată şi să o luaţi de la 0. Aşa o poţi cunoaşte, şi te poate cunoaşte mai binehee hee. Poate în viitor, o să clădiţi şi o relaţie.
Baftă!

| DjGeo13 explică (pentru x3Ad):

Scoala aproape s-a terminat si la sfarsitul anului o sa mergem la scoala ei pentru o petrecere. Daca i-as spune atunci ca o iubesc si nu as mai sta pe ganduri?

| x3Ad a răspuns (pentru DjGeo13):

Bună!
Da, ar fi o idee bună dar îţi dau un sfat. Spune-i asta într-un loc mai retras, unde să nu vă privească toţi, deoarece s-ar putea ruşina sau chiar să nu-ţi mai răspundă. După asta, o poţi şi săruta.
Baftă!

| DjGeo13 explică (pentru x3Ad):

Pai da am incercat sa vorbesc cu ea in tabara dar are o prietena care sta cu ea tot timpul. Prietenului meu ii place lipicioasa aia dar nu are curaj sa ii spuna ce simte pentru ea.

5 răspunsuri:
| PsihinG a răspuns:

Nu mai fi asa de timid, cred ca si ea te-a placut pe tine, dar unei fete ii plac baietii indrazneti.
Asa ca du-te si vorbeste cu ea, fa-o sa deveniti prieteni apropiati. Bafta

| k_7073 a răspuns:

Da, te ai indragostit
Nu stiu ce sa faci