| blueyes_1131 a întrebat:

Buna TPU.Sunt un baiat si imi place de mai demult o fata din liceu pe care am cunoscuto pe facebook si mai apoi pe messenger.Nu am apucat sa-i spun ca o plac sau macar, sai arat asta.Stiu doar ca de cand am inceput sa ne cunoastem avem o gramada de lucruri in comun si ma simt foarte bine cand vorbesc cu eahappy. Dar, problema e ca ea are prieten, dar cu care nu se mai intelege asa bine, iar ea mia povestit situatia cu prietenul ei, dar eu nu vreau sa ma bag in relatia lor, chiar daca mie imi place de ea, dar in acelasi timp as vrea sa fie ceva intre noi, pentru ca ea e foarte diferita fata de celelalte fete si e asa cum as vrea eu.Please help! Ty.

2 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Daca consideri ca e diferita fata de celelalte fete, iar tu simti ca aveti multe lucruri in comun, poti incerca treptat sa te apropii de ea si in functie de raspunsurile ei vei sti ce ai de facut.De la o discutie pe messenger sau facebook, poti ajunge la o invitatie in care puteti discuta personal. Din punctul meu de vedere o apropiere treptata prin care ii poti arata ca iti place de ea, este varianta optima in care ea va accepta sau nu o posibila relatie.Pe de alta parte daca nu vrei sa te bagi in relatie, atunci solutia ar fi sa iti indrepti atentia spre altcineva.Mai intai lamureste-te ce iti doresti tu si apoi mergi in directia respectiva,o vrei pe domnisoara atunci lupti pentru ea, daca e prea complicat pentru tine, intorci spatele si mergi mai departe.

| ana_4177 a răspuns:

Dui un cadou