anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt un baiat timid si imi place de o fata si nu stiu cum sa vad daca si ea ma place. Fata aceea este frumoasa draguta desteapta etc. Dar fata acea nu are nimic in comun cu mine nu stiu oare ne potrivim sau nu stiu dar chiar imi place de ia dar nu stiu cum sa ii arat ca imi place de ea. ce sa fac?
Eu sunt foarte timid as vrea sa faca ea primul pas dar nu stiu dati-mi cateva sfaturi sa prind tupeu laughing
Ms anticipat!

Răspuns Câştigător
| AllyutSsa a răspuns:

Buna happy
Sa nu astepti sa faca ea primul pas, tu trebuie sa il faci, tu esti baiatul aici!
Daca nu poti vorbi cu ea fata in fata incearca pe mess sau pe facebook pana o sa prinzi curaj si iti va fi mult mai usor.
Iao usor si dai putin timp sau da'ti tie putin timp. Incearca sa afli mai multe chestii despre ea si apoi intra in actiune.
Succes happy

10 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Vorbeste cu ea pe facebook happy

| neutrino a răspuns:

Daca ea este si desteapta, dupa descrierea ta, nu ai ce face, fata nu te place. Chiar daca esti timid, nu poti astepta cu burta la soare, ca fetele sa sara pe tine.

| Maxim96 a răspuns:

Vorbeste mai cult cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Get a life

| Karlitta a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea sau roaga o prietena de.a ei s.o intrebe ceva despe tine..sa te bage in campul ei vizual sau ceva de genu.laughing

| JosePpPp a răspuns:

sExperienta : Bea mult!

| AddaRosee a răspuns:

Spune-i frumos ca simti ceva pentru ea si
intreab-o daca ea simte ceva pentru tine, iar daca spune ca nu...sa nu fii suparat dar totusi daca iti place asa mukt de ea cum spui..nu te da batut din prima incercare, vorbeste cu ea bla bla.Bafta :*

| AddaRosee a răspuns:

Buna,incearca sa vorbesti cu ea, sa ii spui ceea ce simti tu si mai apoi sa iti spuna si ea.Nu are cum sa faca ea primul pas daca nu stie ca o placi...Deci vorbeste, baga-te in seama cu ea vezi ce spune.Bafta :*

| Elvena a răspuns:

Daca nu aveti nimic in comun. Nu prea are rost. Degeaba e frumoasa, ce faci, doar te uiti la ea pana te plictisesti. Oricum, de ce nu, incearca. Cum sa fii mai tupeist? Te gandesti ca nu ai nimic de pierdut, si asa nu o sa mai vorbesti cu oamenii din jurul tau in vreo 5 ani. laughing

| andreeasosweet a răspuns:

Aduna-te, prinde putin curaj si spune-i ce simti :*