| Catalin922 a întrebat:

Buna TPU.
Sunt un barbat de 22 de ani si sunt cu o fata de 21 de ani. Suntem impreuna de aproape un an. Este foarte iubitoare si cuminte. Eu sunt primul barbat care a atins'o. Eu locuiesc in Germania si ea in Romania deoarece mai are un an de facultate. In septembrie a fost la mine o saptamana si ceva si ma simteam extraordinar in preajma ei. Faceam totul impeuna. Cumparauri curatenie plimbari distractie. Imi gatea faca de toate. Dar apoi cand a trebuia sa plece inapoi in Romania am implorato sa ramana dar ea a zis ca mai are un an de facultate si m'a rugat sa nu ii cer sa se lase de scoala si sa o inteleg si mi-a promis ca o sa vina la mine in fiecar vacanta apoi dupa facultate o sa se mute la mine. Dupa ce a plecat m, am simtit parasit si am inselat-o sa ma razbun pe ea. Am realizat apoi ca sunt un mare prost...nu vreau sa o pierd o iubesc mult si mai iubeste si ea. Este cuminte frumoasa deseapta nu stiu ce sa fac? Sa ii zic adevarul sau sa ii ascund asta? O sa se desparta de mine daca afla

19 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca zici ca ea este si desteapta nu are rost sa-i zici, pentru ca realizeaza acest lucru: si ea face tot la fel, nu-ti face iluzii.

| Emilian65 a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat, de ce ai inselat-o?

| SkyPilot a răspuns:

Nu te supara, chiar ca esti un mare prost. Fata a facut ce trebuia pentru voi amandoi. Mai bine isi termina facultatea, mai ales ca e un singur an, decat sa aiba grija de hormonii tai.
Nu ii spune si fa tot ce poti sa nu afle vreodata. De acum incolo iubeste-o si respect-o asa cum merita si termina cu prostiile. O fata ca asta nu se gaseste pe toate drumurile. Ai mare grija ce faci si fii om cu ea!

| Alcyon a răspuns:

La 22 de ani, nu esti inca barbat. Faptul ca ai inselat-o, demonstreaza ca inca nu te poti lauda cu acest "titlu". In legatura cu problema ta, eu cred sincer ca ochii care nu se vad se uita. Din pacate, asta-i adevarul. Sunt parteneri casatoriti de ani de zile, care ajung sa se indeparteze unul de altul fiindca lucreaza din zori si pana-n noapte si nu apuca sa se vada decat in weekend.

| NameHarris a răspuns:

Nu-i zice se va desparti de tinewinkingHotul neprins negustor cinstitwinking

| TPUuser199 a răspuns:

Nu ii spune... Plus ca o s`o ranesti, si urmatorul pas, va fi despartirea happy.Nu inteleg de ce i`ai facut asta... In fine, mi-am spus parerea. Ai grija ce faci pe viitor. O zi bunaaa >:d

| Anonymous1995 a răspuns:

Fii ma deștept, gândește cu *** nu cu capul, înșela-o pana numai poti! Nu te mai atașa de femei, la un moment dat toate o sa plece si o sa te lase singur

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonymous1995):

Vorba ta rolling on the floor. Se pare ca un hormon are mai multi neuroni decat are el in total rolling on the floor.

| Anonymous1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu i-am dat un sfat, asta ar face orice bărbat cu experiența laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonymous1995):

Vă rog din suflet, băgaţi-vă ***a în adâncul gâtului

| Anonymous1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am sa-ti răspund la fel cum mi te-ai adresat, dar vreau sa te intreb de ce ai spus asta?

| Leerix a răspuns:

"Sunt un barbat de 22 de ani si sunt cu o fata de 21 de ani."

Tu esti "barbat", dar ea e "fata", nu femeie? laughing

| eduard1 a răspuns:

Ai fost un idiot. Nu o prea meriţi după cum văd...
Nu îi spune niciodată nimic despre asta. Şi nu cumva să mai faci aşa ceva!

| AlessandraMiha a răspuns:

Buna...
Of,of,off...Atatea critici...Pentru ce? E si el om ca noi toti,si toti gresim,iar daca pe noi ne judeca asa cineva,nune convine,nu?
Ma rog...
Pai,in primul rand ea are mare dreptate in legatura cu facultatea,care este mult mai importanta decta orice alt ceva. Cel mai bine e sa isi termine facultatea si dupa sa vina la tine in Germania si sa traiti frumos impreuna, se vede ca ea te iubeste mult, ca altfel nu ar fi venit la tine si nu i-ar fi pasat.
De tine ce sa zic?! E urat ca ai inselat-o, mai ales cu gandul de a te razbuna pe ea, ceea ce nu e foarte matur pentru un ''barbat''. Un barbat adevarat ar fi asteptat 1 an si dupa si-ar fi facut de cap cu femeia iubita,caci sunt sigura ca nu o iubesti pe femeia cu care ai inselat-o cum o iubesti pe ea,asa-i?
Dar cum faptul este deja consumat,nu ai decat sa nu mai o inseli,si,sa stii ca fete ca ea nu gasesti peste tot.
Caci despre ce sa ii spui,sunt de acord cu tine ca se va despartii de tine,insa consider ca e grav si daca nu ii spui,asa ca cel mai bine ar fi sa alegi tu asta! Dar decat sa traiesti cu minciuna ca o iubesti si ai inselat-o,iar ea nu stie si pune atat de mult suflet in relatia voastra,mai bine ii spui,si se va vedea daca te iubeste cu adevarat... Daca te iubeste cu adevarat, si daca tu esti cu adevarat foarte amagit de cele intamplate, sigur nu te v-a parasii.
Sper ca te-am putut ajuta, mult succes happy Si nu uita, fa alegerea corectawinking

Răspuns utilizator avertizat
| AlessandraMiha a răspuns (pentru FernandoDinPipirig):

Ar trebuii...

Răspuns utilizator avertizat
| AlexSiniat a răspuns:

Ce nu știe nu-i face rău. De acum încolo fii "cuminte" și iubește-o mai mult decât ai făcut-o până acum. Este singura modalitate de a te revanșa. Asta bineînțeles dacă vrei să te revanșezi.

| Aly659 a răspuns:

Mai bine ii spui ca ai inselat-o din singuratate si ca iti era dor de ea... Poate va intelege, nu are rost sa ascunzi asta... poate intr-o zi va veni tipa cu care ai inselat-o pe la tine in timp ce e si ea si va iesi foarte rau. deci chiar trebuie sa ii spui dar sa iti cerzi scuze. Oricum daca e cum spui tu : mai cuminte, sigur o sa inteleaga si o sa te iertewinking
Iar daca se desparte de tine inseamna ca nu tine la tine si ca de fapt e rea si egoista!
Faza e ca nu trebuie sa ascunzi [parerea mea]. Funda?