| LoOvE a întrebat:

Buna TPU.Sunt una din fetele care cere sfaturi.Vi s-a intamplat sa nu puteti sa scapati de trecut? Sa nu pot sa uit un baiat,sa ma gandesc la el, la tot ce a fost intre noi in perioada aceea scurta.Din prieteni(baiat, fata)am trecut la relatie (asta a fost acum 1 an apoi totul s-a terminat). Dupa 1 an(adica acum) cand nimic nu se mai intampla,cand nu mai pot sa-l vad, ma gandesc la el. Poate vi se pare prostie, dar la astia 15 ani tampiti nu pot sa-mi explic de ce simt atractia asta puternica la el. Uneori ma gandesc ca e obsesie, dar nu e, mi-am dat seama ca-l iubesc (chiar daca el nu stie sa ma pretuieasca).Mi.a trimis un mesaj aseara spunand ca ii e dor de mine si ca nu suporta gandul ca de acum in colo nu o sa ma mai priveasca in ochi si sa-mi zambeasca.Mentionez ca are o prietena(nu stiu ce sa cred, eu nu am vazut-o niciodata, deci nu stiu daca exista)...Ce inseamna asta? Adica ce rol sa aiba sa-mi trimita astfel de mesaje? Nu stiu ce sa fac...tin ffoarte mult la el.

p.s-scuzati greselile.

Răspuns Câştigător
| milget a răspuns:

Eu am fost mult timp in situatia ta.Nu e neaparat sa fie iubire,nici obsesie nu e.Te gandesti la el, la felul in care te facea sa te simti si poate ai senzatia ca numai e ca el, numai face gesturi pe care le facea el dar nu e asa.Cel mai bine pentru tine, desi e greu, ar fi sa pui ochii pe alt baiat.Cui pe cui se scoate! Nu prea ai cum sa uiti o "iubire"daca esti singura trebuie sa incepi sa investesti sentimente in alta persoana.Baietii spun multe, nu se gandesc prea mult la persoana ta si da, intr-adevar poate ii e dor de tine si tie iti place sa auzi asta, dar cand el va gasit alta fata, pentru asa se va intampla de tine nu ii va mai pasa.Defapt asta fac toti oamenii cand sunt fericiti.Ai grija. :*

0 răspunsuri: