| adatvp a întrebat:

sunt varsator, am avut o relatie de 2 ani care nu a fost tocmai frumoasa. ( el ma insela) dupa ce ne am despărțit inca ne vedeam. Dupa un timp am cunoscut un alt baiat ( leu). Ne am intalnit odata de doua de 3. Imi place foarte mult de el, si pare ca si lui de mine. Dupa cateva intalniri am ajuns in pat, ( o experiență unica, nu degeaba se spune ca leu e fascinant. Ma rog ideea e ca a fost diferit fata de fosta relatie). Ma gandeam ca dupa momentul asta el nu ma va cauta. Dar a facut o si ne am vazut si dupa. Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult de el. El spune ca" fata trebuie sa arate ca e interesata"...nici el nu e indiferent doar ca nu e genul care sa imi trimita non-stop mesaje, cel putin pe la început. Mi a spus indirect ca ma place, ca si ar imagina o relatie cu mine..
Cine se pricepe la zodii, imi puteti spune ce parare aveți?

5 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Nu te ghida doar dupa asta.
Daca ti-as spune ca am acasa un leu, bineinteles, bun la pat- dar pe langa asta este uneori indiferent, mult prea mandru, critic daca ceva nu-i convine? Si lista poate continua? laughing

Nu te ghida doar dupa asta in viata, pierzi.
Vezi daca va intelegeti sau nu, daca poti sa aduci relatia la ceva mai mult- si anume o relatie pe bune, oficiala. Discuta cu el chestiile astea. Poate te-ai grabit un pic prin faptul ca te-ai culcat cu el, dar asta tu stii mai bine. Succes!

| Violleta2022 a răspuns:

In nici un caz nu recomand sa-ti alegi iubitul sau partnerul dupa zidiace!

| anamariarot a răspuns:

Si mie mi se pare fascinanta astrologia, dar nu trebuie sa te ghidezi numai dupa asta. De exemplu, eu nu m-am inteles cu 99% din persoanele in zodia fecioara, dar prietena mea cea mai buna e fecioara. Eu cred ca trebuia sa mai astepti experienta cu patul, pentru ca abia v-ati cunoscut...

| AlecCusca a răspuns:

Daca crezi in zodii esti o idioata.

| NotPutin_Vladimir_1952 a răspuns (pentru AlecCusca):

Adevarat :} (Just kidding I don't want to trigger people)