1) Ce va mai calculati voi, sunteti matematicieni cumva?
2)"Joculetele"voastre nu mai primesc un coechipier, ma ofer voluntar.
1 Perioada nefertila poate varia.
2. Daca nu s-a masturbat inainte lichidul nu contine spermatozoizi.
3. Trebuie introdus o cantitate mare de sperma ca unul dintre ei sa ajunga la destinatie.
Din astea rezulta sanse tinde catre 0.
Psihic, nu mai esti virgina, in nici un caz, poate ca nu e rupt himenul, dar. Pai, daca erai in perioada nefertila, sunt sanse de 5% sa ramai gravida daca ejacueaza inauntru, lichidul preejacuator contine foarte putini spermatozoizi si sunt cam ''ametiti'', deci sunt sanse sub 4% sa fi ramas. Oricum, se poate, desi, stii tu ca nu si-a dat drumul atunci, daca era virgin, se prea poate. desi nu iti doresc. Bafta!
Fara ejaculare, riscurile sunt minime. dar sunt...
avand in vedere ca erai si in perioada nefertila, nu cred ca se pune problema unei sarcini.
N-am eu multa experienta, dar nu cred ca ai ramas.Doar daca te-a dezvirginat si s-a terminat in tine. Nu prea am avut sa ramana gravide niste virgine.Si calr, nu te-a dezvirginat daca a bagat decat capul.Parerea mea. Succes.
Nu, nu sunt sanse sa fii insarcinata atata timp cat nu ti l-a introdus in vagin si nu a ejaculat. Totusi, pe viitor, te sfatuiesc sa nu te bazezi foarte mult pe perioada fertila/nefertila deoarece nu poti calcula exact si depinde in functie de menstruatia fiecareia. Protejati-va ca sa fii sigura.
Eu chiar nu vă înţeleg Când ştiţi că aveţi ocazia de a rămane însărcinate din greşeală de ce nu vă protejaţi? Există atâta posibilităţi; aveţi părinţi de ce nu le cereţi un sfat? Voi vreţi să vă distraţi dar după vă pune-ţi tot felul de întrebări, înainte de a face un lucru care v-ar putea aduce consecinţe de ce nu vă gândiţi înainte de a face o prostie..Pentru a fi sigură dacă eşti însărcinată sau nu du-te la un ginecolog sau fă-ţi un test de sarcină pentru siguranţa ta! Şi fi mai atentă data viitoare când faci anumite "joculeţe "cu prietenul tău