| elizuca001 a întrebat:

Buna TPU. te rog ajuta-ma... numai stiu ce sa fac, o tin numai intr-o cearta cu parintii mei crying (din cauza prietenului) eu m-am desp de el, dar ei cred ca vorbesc in continuare cu el, ma cearta in fiecare zicrying(tipa la mine, as vrea sa plec, sa fac ceva care sa-i fac sa imi simta lipsa, sa ii doarasad te rog ajuta-ma

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Stai in camera ta mai mult. Cand incep ei sa "discute" despre acest subiect atunci te retragi cat poti de repede. Si daca iti vine sa plangi, atunci nu te retine. Evita-i mai mult, raceste relatia cu ei, cauta sa-ti vezi de scoala si de alte obligatii si sa vorbeti doar cu prietenele si colegele tale. Daca ei nu obsearva aceasta schimbare si nu o sa-si puna intrebari ca ce se intampla atunci nu stiu ce sa mai zic. straight face
Trebuie sa inteleaga si ei ca nu mai esti copil si ca lucrurile se schimba treptat, nici nu este bine sa nu te lase sa ai prieten - nici in cealalta extrema insa nu este bine.
Din cele observate de mine, fetele care au crescut in "turnul de fildes" creat de parintii lor nu au ajuns prea bine, ajung sa-si aleaga un sot nepotrivit pentru ele si sa sufere mult din cauza asta.

3 răspunsuri:
| Ella1004 a răspuns:

Hmm.nu e chiar asa mare nevoie sa iei masuri radikale adica probabil cand erai cu prietenul tau aveai un comportament si acum nu la-i schimbat deci incerca sa ii convingi subliiniindule ca de ex. nu mai stai asa mo00lt afara de cand nu mai esti cu el asta numai uh stii si daca te-ai despartit de curand nu s-au observath schimbari dar pe timp ce nu mai esti de mult cu el comportamenthul tau se obisunuieste sa nu fie in preajma lui si il considera inexistent ma bukur daca te-am ajthat FunDitZza? mersi :*

| sssoriii a răspuns:

Bună. Stai puțin.nu cred că e nevoie să pleci de acasă. Atunci când erai cu prietenul tău, probabil erai indiferentă cu ei și asta i-a făcut să sufere, să simtă lipsa copilului lor.Demonstrează-le, nu prin vorbe, ci prin fapte că îi iubești, că sunt pe primul loc în viața ta și că ei contează cel mai mult.Indiferent dacă te ceartă, țipă lasă de la tine și acceptă-i așa cum sunt.Mult noroc!

| R_3616 a răspuns:

Si mie mi s-a intâmplat aşahappy
incearcă să stai mai mult cu prietenele tale şi fă orice în preajma lor ca să le demonstrezi că nu mai eşti cu el
de ex:nu mai vb cu el pe mess...sau pune'le pe prietenele tale sa le spună parintilor ca nu mai esti cu el
ori poti să le dai replica...De ce nu ai incredere in mine? Tre rog, ascultă'mă, lasa'mă să'ti demostrez! Joaca şi tu puţin teatru :p