Pai hai sa iti spun o poveste, eu am cunoscut-o pe prietena mea acum 4 ani si jumatate la un joc de whist, si de atunci toate merg f bine! de 3 ani locuim impreuna.
ideea este ca trebuie sa lasi toate portitele deschise, si sa nu te "multumesti". trebuie sa pupi o gramada de broaste pana gasesti printul!
Da, eu mi-am găsit perechea, după ce am așteptat, doar un an ce-i drept, și totuși, în anul acesta am suferit mult, și aproape mi-am pierdut speranța. Adevărul e că în fiecare seara, înainte să mă culc, mă rugam să fie totul bine, să descopăr fericirea. Și acum, suntem de puțin timp împreună, nu a fost totul bine de la început, dar, acum, e exact cum mi-am dorit să fie, nu aș vrea să schimb nimic, nu am ce să îi reproșez! Totul stă în răbdare, credință și speranță. Dacă renunți la una, pierzi. Dacă le ai pe toate trei, ai doar de câștigat.
Cand credeam ca am parte de fata visurilor mele, fix atuncea am fost "injunghiat" pe la spate(inselat) si nu doar odata...Dar nah, daca esti prea bun, esti luat de prost.