| oana_7303 a întrebat:

Tin mult la un baiat cu 2 ani mai mare decat mine inca de la gradinita si sunt pe cls a 7 faza e ca de cateva luni si-a dat seama ca simte si el ceva dar am luat-o incet intai m-a sarutat apoi ne intalneam dar era chestia sa nu na vada nimeni...am facut petting dar de fapt numai el cu mine imi e frica sa nu se indeparteze si mai mult de mine.La scoala si pe afara e mereu cu alta fata cu care inainte de a ma "descoperi" a avut o relatie, s-au certat si acum umbla tot cu ea in timp ce vine si la mine, si eu nu ma pot abtine de la el.De mine si el stie doar cea mai buna prietena a mea. Ce sa fac in continuare? Am incercat sa-l resping dar nu merge. Un sfat va rog.

5 răspunsuri:
| ĄŇÐİ a răspuns:

Buna.Sr trebui a-i explici sa aleaga intre tine si fata acea.Si daca spune ca pe amandoua sa stii ca baiatul nu te merita si ar trebui sa fi cu altul.Succes happy

| marinteodora a răspuns:

Eu cred ca ar trebui saa ii spui de fata si vezi ce crede

| AmmyDS a răspuns:

Poate ca el vrea altceva de la tine. intreba-l cei cu cealalta fata si apoi scriem ce ti-a raspuns.

| oana_7303 explică:

Am incercat sa ii spun de ea si zice ca "stric momentul cu intrebarea aia" nu vrea sa imi vorbeascace are de gand in legatura cu ea...mi-a zis o dta ca e cu ea sa ar vrea sa fie si cu mine

| McCrush a răspuns:

Sunt baiat si iti vorbesc din experienta odata ce un baiat baga in seama alta fata ia-ti adio de la el pentru ca nu mai este interesat de tine. fara suparare dar cam toti suntem asa!