| Nymphiis a întrebat:

Buna TPU!
Tipul de care imi place ma trateaza foarte frumos si imi spune ca insemn mult pentru el si tine foarte mult la mine, vorbim zilnic si ne comportam ca si un cuplu desi el e mai libertin si nu vrea o relatie, dar totodata imi spune ca ma are pe mine si nu vrea altceva. Cu toate astea mai sta rareori pe aplicatii de dating, lucru care ma deranjeaza dar daca nu suntem impreuna nu vreau sa ii reprosez, pentru ca a zis de la inceput ca nu vrea o relatie. Totusi in sufletul meu ma doare cand vad ca e pe astfel de aplicatii, desi nu are nici o obligatie fata de mine. As vrea sa ma bucur de momentele cu el si de tot, dar nu vreau sa ma indragostesc si sa apara gelozia. Stiu ca multi o sa spuna sa il las, dar desi nu vrea nimic mai mult decat o relatie de prietenie/ sexuala, etc., e mereu acolo cand am nevoie. Cum as putea stopa,, gelozia" si sentimentele astea fara sa il exclud din viata mea?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns:
| wildthing a răspuns:

Ai vazut filmul ala oribil numit "Friends with benefits"? Nu poti sa-ti controlezi sentimentele, la un moment dat te vor coplesi. Nu ai cum sa-ti stopezi gelozia. Problema este ca in relatia asta tu iubesti, iar el nu. Cand se va satura de pasarica ta, nu va mai fi "mereu acolo" cand ai nevoie...si te vei alege cu inima franta.