Un barbat care te iubeste nu-ti pune conditii, mai ales ultimatumuri de acest gen.
Eu cred ca el nu urmareste decat sa se culce cu tine si apoi sa te abandoneze, pentru ca nu vad nici un sentiment aici, doar pur intentie de sex!
Sfatul meu, da-i un sut in dos si uita de el!
Vrei sa crezi ori ba, dar virginitatea este inca apreciata in ziua de azi. Multi, foarte multi apreciaza cumentenia unei fete, dupa virginitatea.
Daca nu mai esti vrigina, se va vorbii despre tine ca o femeie usoara pe care au intins-o si altii, ca dupa dezvirginare nu se vede cu cati ai facut-o, dar este de ajuns sa se afle ca nu mai esti virgina, ca sa iti scada valoarea.
Daca deja ti-a pus conditia respectiva te sfatuiesc sa renunti la el cat mai rapid. Nu urmareste decat un singur lucru sa ti-o traga si pe urma va mai vedea el daca si ce va urma. Un iubit adevarat niciodata nu va conditiona ca-si mentinerea dragostei si iubirii lui fata de tine in functie de acceptul tau de a intretine cu el un act sexual impus si nu dorit si de tine. Te-as sfatui sa te gandesti mai bine si de 2 ori inainte de a-i ceda santajului. Mult noroc in viata!
Ce spune Gretta are mereu dreptate. Eu te intreb - Vrei sa devii un trofeu cu care sa se laude la toti in oras? Mai sunt si baieti care stiu sa iubeasca nu sa profite golaneste, nu asta e pentru tine. Vine si ziua ta norocoasa. E normal ca si tu iti doresti sa se intample odata dar asculta la mine - Nu strica momentele sublime din viata pe porci. Cand va fi momentul vei simti singura nici nu vei mai intreba pe aici, acum e bine ca ai facut-o, ai simtit ca nu e ok.
Si ce daca ai aproape 18 ani nu te grabi e o prostie sa ii spuna ca nu te mai ia nimeni dac asta-i asa hmmm cand simti tu ca e persoana potrivita atunci poti sa spui da... o sa gasesti tu nu te grabi :X
si pana la urma si singura te poti dezvirgina nu neparat cu cineva...
of ca atata i intereseaza pe baieti intai doar sex si ata.
Almeu ma asteptat aproape un an pentru ca nu simteamnevoia
A si am uitat sa mentionez ca aveam 18 ani jumate
si ma asteptat. o sa iti gasesti ai grija de tine.
El e un dobitoc daca nu iti respecta dorina, esti inca destul de mica si e complet normal din punctul meu de vedere sa nu vrei sa faci sex cu orice dobitoc nesimtit, el nu te iubeste si nici nu cred ca e deloc un baiat bun daca ti-a zis lucrul asta. Eu unu sunt mandru de tine, totusi esti inca putin naiva daca inca iti faci probleme ca te critica cineva pentru asta. E ok sa astepti pe cineva care tine la tine cu adevarat daca asta vrei, e ok sa nu vrei sex cu orice dobitoc care iti zice ca nu te ia nimeni asa. Eu apreciez daca iti tii principiul asta si sunt convins ca sunt destui baieti. Viata nu e ca in filme. Ai grija de tine.
Pari putin curva ai 18 ani degeaba ca te controleaza barbatu cu **** in loc sa il controezi tu cu ****
Sincer,va mulțumesc tuturor pentru sfaturi. Chiar nu ma așteptam să primesc răspuns. Sunteți persoane minunate sincer, va mulțumesc. M-ati ajutat nespus de mult și am decis ca mai bine rămân singura decât nu o astfel de persoana. Multa sănătate și toate cele bune tuturor.
AlexEjmecheru întreabă: