| Nume_Fără_1999_Divz a întrebat:

Știu că o să par puțin ciudată. Dar după o perioadă scurtă de timp băiatul cu care am stat mi-am zis ca dacă vreau să continuăm relația sa ma culc cu el, și eu nu am acceptat și mi-a zis ca toti o sa râdă de mine ca sunt virgina și ca nimeni numai cauta asa ceva în ziua de azi. Nu știu e asa ciudat dacă aș vrea să găsesc un băiat care nu vrea doar sa fie cu mine o noapte și după să plece? Ps: Am aproape 18 ani. Mulțumesc pentru raspuns

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca deja ti-a pus conditia respectiva te sfatuiesc sa renunti la el cat mai rapid. Nu urmareste decat un singur lucru sa ti-o traga si pe urma va mai vedea el daca si ce va urma. Un iubit adevarat niciodata nu va conditiona ca-si mentinerea dragostei si iubirii lui fata de tine in functie de acceptul tau de a intretine cu el un act sexual impus si nu dorit si de tine. Te-as sfatui sa te gandesti mai bine si de 2 ori inainte de a-i ceda santajului. Mult noroc in viata!

| Emilian65 a răspuns:

Foarte bine ca nu ai acceptat sa te culci cu el.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Ce spune Gretta are mereu dreptate. Eu te intreb - Vrei sa devii un trofeu cu care sa se laude la toti in oras? Mai sunt si baieti care stiu sa iubeasca nu sa profite golaneste, nu asta e pentru tine. Vine si ziua ta norocoasa. E normal ca si tu iti doresti sa se intample odata dar asculta la mine - Nu strica momentele sublime din viata pe porci. Cand va fi momentul vei simti singura nici nu vei mai intreba pe aici, acum e bine ca ai facut-o, ai simtit ca nu e ok.

| Axys a răspuns:

Si ce daca ai aproape 18 ani nu te grabi e o prostie sa ii spuna ca nu te mai ia nimeni dac asta-i asa hmmm cand simti tu ca e persoana potrivita atunci poti sa spui da... o sa gasesti tu nu te grabi :X
si pana la urma si singura te poti dezvirgina nu neparat cu cineva... tongue
of ca atata i intereseaza pe baieti intai doar sex si ata.
Almeu ma asteptat aproape un an happy pentru ca nu simteamnevoia happy

| Axys a răspuns:

A si am uitat sa mentionez ca aveam 18 ani jumate happy
si ma asteptat. o sa iti gasesti ai grija de tine.

| Xelon a răspuns:

Ai procedat perfect, bravo ție băiatul asta era clar interesat numai de sex

| Biu009 a răspuns:

Ai tot respectul meu

| weirdfirefly00 a răspuns:

El e un dobitoc daca nu iti respecta dorina, esti inca destul de mica si e complet normal din punctul meu de vedere sa nu vrei sa faci sex cu orice dobitoc nesimtit, el nu te iubeste si nici nu cred ca e deloc un baiat bun daca ti-a zis lucrul asta. Eu unu sunt mandru de tine, totusi esti inca putin naiva daca inca iti faci probleme ca te critica cineva pentru asta. E ok sa astepti pe cineva care tine la tine cu adevarat daca asta vrei, e ok sa nu vrei sex cu orice dobitoc care iti zice ca nu te ia nimeni asa. Eu apreciez daca iti tii principiul asta si sunt convins ca sunt destui baieti. Viata nu e ca in filme. Ai grija de tine.

| Interlopu_Piulita_1976 a răspuns:

Pari putin curva ai 18 ani degeaba ca te controleaza barbatu cu **** in loc sa il controezi tu cu ****

| Allanel a răspuns:

Ai procedat foarte bine.

| Nume_Fără_1999_Divz explică:

Sincer,va mulțumesc tuturor pentru sfaturi. Chiar nu ma așteptam să primesc răspuns. Sunteți persoane minunate sincer, va mulțumesc. M-ati ajutat nespus de mult și am decis ca mai bine rămân singura decât nu o astfel de persoana. Multa sănătate și toate cele bune tuturor.