anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am aflat care vor fi noii mei colegi de clasa pentru urmatorii 4 ani(in toamna intru in clasa a 9-a), asa ca m-am hotarat sa ii caut pe facebook.M-am uitat la pozele unui viitor coleg si mi-am dat seama ca imi place de el.Stiu ca suna cam ciudat ca imi place de el si nici nu l-am cunoscut inca,dar urmeaza sa ma intalnesc cu el in zilele urmatoare. Vreau sa ii fac o impresie cat mai buna, asa ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| BlakeLively a răspuns:

Prima data incearca sa fi cea care se imprieteneste cu el. Dupa ce va cunoasteti mai bine (ca prieteni), va sfatuiti si sunteti acolo unul pentru celalalt sigur se va indragosti de tine.
Bafta!

4 răspunsuri:
| zSchizophrenic a răspuns:

Helaaau!^.^.In primul rand,fi tu! Vorbiti,glumiti,radeti, fa-l sa se indragosteasca.Dar nu incerca sa fi falsa, pentru ca asa nu se va indragosti de tine, ci de persoana care de fapt nu esti tu si e pacat. Daca te va place, te va place asa cum esti!

| HaLoGeNNN a răspuns:

Fii tu insuti, dar pot sa-i spui niste bancuri, sa-l ajuti unde nu stie sau unde nu poate....etc si intr-un moment dat cam dupa 3 luni sa zic asa ii zici ca il placi.

| TeChişÎnFreză a răspuns:

Fii tu!

| AlinnaAly a răspuns:

Buna! Daca doresti sa ii faci o impresie cat mai buna, fi cat de poate de naturala. Nu incerca sa pari ceea ce nu esti. De asemenea nu ii arata asa de mult ca iti place de el, doar da-i de banuit chestia asta si lasa-l pe el sa faca primul pas. Fi cat mai discreta si naturala. Bafta! Funda?