Draga mea, nu trebuie sa,, fortezi,, o relatie, trebuie ca fiecare sa-si faca o anumita impresie, sa-si analizeze ce simte fata de celalalt.Tot ce incepe prea rapid, la fel se si termina.El are dreptate.Esti posesiva, caz in care a inteles ca o relatie cu tine va deveni foarte obositoare pentru el.
Ati gresit amandoi, el fiidca te-a cam ignorat si tu ca ai incercat sa fii prea evidenta, dar e bine ca v-ati despartit din cate ai povestit nu prea mergea.
Stii ce va trebuie voua?
O prietenie mai buna(adica nu o dragoste ci o prietenie) sa vorbiti unu c celalalt diferite chestii, sa-i cunoasteti parintii unu celuilalt.
Cel mai bine ar fi sa mergeti intr-un loc si sa vorbiti despre relatia voastra, ce vrea el de la o relatie si ce vrei tu de la o relatie, intelegi?
Si... da..., amandoi ati gresit din punctul meu de vedere.
Amândoi ați greșit. El că nu s-a implicat și tu ești prea posesivă. Dacă ați fi comunicat unul cu altul și discutați problemele astea, poate treceați peste.
A avut dreptate, esti putin cam posesiva. Poate ca vroia sa mai faca si altceva, nu sa stea doar langa tine. Trebuia sa ii lasi mai mult aer. O relatie trebuie sa dureze ca sa se dezvolte Sper ca te-am ajutat :*