| anonimaa a întrebat:

tocmai ce m-am intors de la mare si va zic ca a fost genial! insa am o dilema. in apa, erau cam vreo 3 baieti care se tot uitau la mine si eu la ei.cam flirtamhee hee insa niciunu nu mi-a zis nimic cu exceptia unui care mi-a zis "mersi" cand i'am impins salteaua luata de un val rolling on the floor). eu ce sa inteleg? se uitau la mine, imi zambeau, cand erau pe langa mine inotau ca niste profesionisti sau stateau in maini in apa sau totu felu' de chestii numai sa atraga atentia. ei nu se cunosteau intre ei. cand dispaream (mrg doar vroiam sa vad daca sesizeaza) ma cautau cu privirea si dupa ce sareau in cap sau stiu eu ce chestii faceau se uitau repede la mine sa vada unde sunt sau daca ma uit la ei...sunt asa de minunati insa nu inteleg nimic din comportamentul lor... voi?
fundita.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se dădeau și ei șmecheri, ce nu ai înțeles?
Impresii și atât.
Pa, pa.

| Cătălina a răspuns:

Cel mai probabil singura lor intentie a fost sa-ti atraga atentia. Poate au fost mult prea timizi ca sa-ti ceara un nr de telefon.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Se dau mare... daca le placea unora dintre ei iti cerea un nr de tel... un id cevahappy funda?big grin

| Lora a răspuns:

Dupa cum ai spus si tu vroiau sa iti atraga atentie pentru ca esti o dulceata de fata cu un corp sculptat si pur si simplu ii aveai pe toti 3 la picioare! O zi faina ca si tine de astfel!

| nicoleta01 a răspuns:

Multi fac asa

au vrut doar sa se dea smecheri

si poate nu numai in fata ta
si a celorlalte fete normal

si fiind la mare nu au vrut sa tina legatura

ca se gandeau ca e distnate intre voi oricum

pa
pa

| ☣ JoHNnY ☣ a răspuns:

Yo cred ca vroiau sa te violeze laughing

| Elle_4800 a răspuns:

Da stiu si mie mi se intampla. Dupa parerea mea trebuie sa-i lasi in paceoh go on.Nu le da atentie dupa gesturile pe care le fac nu dau dovada de ceva calumea sau personalitate. Ei incearca sa te,, agate,,laughing. Asa ca da-le pace si vezi-ti de drum!happy

| ĄĿiŒ a răspuns:

Cel mai probabil incercau sa iti capteze atentia laughing se dadeau mari pentru a ii putea observa tongue desi sicer mi se pare cam ciudat ca nu tiau zis nimick (lasii se tem sa nu ii musti)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai incercau sa te impresioneze dar nu aveau destul curaj sa se bage in seama cu tine big grin