Sers draga mea.si eu am trecut prin asta acum doua luni...am crezut ca a cazut cerul pe mine, nu vedeam viata fara el, nu puteam sa nu il sun, eram zi de zi trista, in 2 saptamani am slabit 5 kg, nu mai faceam nimic, dar am inceput si am iesit cu fetele, si desi crezi ca astea is povesti ca nu iti trece sa stii ca functioneaza, iesiam parca mai uitam de el, ajungeam acasa iar plangeam si tot asa, intr-o zi m-am decis i-am dat ignore, i-am sters numarul de telefon, am aruncat tot ceea ce am primit de la el, am rupt poza cu poza(doar una am pastrat-o si scrisoarea de dragoste, pe care le-am ascuns bine sa nu mai dau curand cu ochii de el)si mi-am zis intr-o zi gata de maine voi fi altfel, si am inceput sa ma aranjez pe mine mai mult sa ma fac sa ma simt bine in pielea meaa, sa imi creasca increderea in mine, sa fii tot timpul aranjata si cand vei avea ocazia sa te intalnesti din intamplare cu el sa vada ceea ce a pierdut si mai ales nici macar sa nu il saluti, atunci ii va creste si mai mult invidia, si acum dupa 2 luni ma gandesc inca la el, dar am incercat sa nu imi mai exprim sentimentele, si sa vad ca eu merit ceva mai mult! te pup si ai grija de tine, desi ti se pare imposibil o sa vezi ca timpul o sa le vindece pe toate, doar ca ai nevoie de o prietena langa tine sau de mama ta
Ca sa poti sa treci peste trebuie sa treaca timpul.sa treci prin toate starile cu toate ca suferi de simti ca ti se rupe sufletul, trebuie sa plangi, sa suferi dpa el, sa-ti fie dor d el.trebuie sa consumi toate lucrurile astea ca apoi sa-ti dai seama ca timpul a vindecat tot. cu totii trecem mai drvm sau mai trz prin asa ceva, si trebuie sa suferim macar un pic in viata. dar dk vrei sa-ti mai distragi atentia iesi cu prietenele la un suc, iesiti seara in club si nu t gandi decat sa traiesti clipa
Mai intai de toate.trage un plans bun.si descarcate unui prietene
2. du-te la sala. fa un sport
3.iesi cu prieteni/ele.in oras
4.cauta pe altcineva.care s iti umple golul
Capul sus, lumea nu se opreste la un baiat.Viata merge inainte