| sandracioflinc a întrebat:

Buna TPU:*...tocmai m-am despartit de un baiathappy...defat el s-a despartit de mine(dar asta nu mai conteazaoh go on)..totusi, ceea ce vreau sa va intreb este de ce trebuie sa doara asa tare? de ce trebuie sa sufar asa? ..nu mi se pare corectstraight face

Răspuns Câştigător
| Alexaa_4438 a răspuns:

Pai trebuie sa nu te mai gandesti atat de mult la el si la clipele pe care le-ati petrecut impreuna.Incearca sa ti-l scoti din cap si sa te gandesti ca el acum nu mai inseamna nimic pentru tine.De cele mai multe ori despartirile dor mai ales la fete si mai ales daca a fost o relatie serioasa.Nu-ti face griji :* o sa iti treaca happy.

8 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunakiss pai doare pentru ca poate tu ai pus suflet, ai investit sentimente in aceasta relatie si este normal ca dupa ce pierdem persoana iubita sa suferimsad. Stiu cum este si cat de greu, dar trebuie sa fii tare si sa reusesti sa o iei de la capat.Si eu trec printr-o situatie ca a ta acum si eu sufar si ma doare la fel de taresad dar nu am ce sa fac, trebuie sa acept ca s-a terminat si sa o iau de la capat, asa ar trebui sa faci si tu.
Asa ca, fi tare, capul sus si nu uita, viata merge inainte nu inapoi.Sunt sigura ca vei reusi sa treci peste si ca vei fi bine, vei vedeakiss.
Bafta si ai grija de tinehappy

| Bubu9110 a răspuns:

Simti ceva ce te apasa, nu? Da, stiu sentimentul. Crede'ma, cu timpul o sa treaca. Incearca sa te indepartezi daca chiar crezi ca nu merita.
De ce doare? De ce te chinui sa afli un raspuns? Sentimentele sunt sentimente si nimeni nu si'le poate explica asa cum sunt ele happy

| roxynutza a răspuns:

Nimanui nu i se pare corect insa asa se intampla; de ce suferi? pentru ca il iubesti sad si asta doare. Capu sus oricum! :*

| Sultana_4823 a răspuns:

1. inca esti copil
2. iti va trece

| Ina93 a răspuns:

Asta e. ori ce om sufera pentru cineva pentru ca aveam semntimente de al ce om.

| AnonyMess a răspuns:

Te inteleg sad draguta crying(((( nu esti obisnuita fara el dar probabil nici el farA TN sad :* PUP SA TREACA

| unpokemonoridnar a răspuns:

Ii la moda sa suferilaughing)