| mery1934 a întrebat:

Bună,TPU! Tocmai m-am întors din Austria, unde am fost la schi.Am fost cu un grup de cam 20 de copii, dintre care 7-8 erau de vârsta mea si toţi erau foarte ok. Unul dintre băieţi,R.,mi-a făcut o impresie buna de când l-am văzut,deoarece era foarte de treabă,amuzant şi drăguţ laughing) Eu m-am înţeles foarte bine cu toţi,mai ales cu R.,şi am hotărât sa menţinem legătură.Mie imi place foarte mult de R., dar el e cu un an mai mare (are 14 ani),şi e destul de popular,spre deosebire de mine. În acest weekend urmează sa mergem la film cu cei din vacanţă şi vă veni şi R. Cum aş putea sa-i arăt ca imi place de el,dar într-un mod subtil,şi sa-l fac sa-i placa de mine? Cum ar trebui sa mă port, având în vedere faptul ca sunt mai timidă? Mulţumesc mult :*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Poarta-te exact cum simti,cu zambet si bunavointa,nu e nevoie sa faci ceva deosebit.
De altfel,el ca baiat ar trebui sa-si manifeste intentiile,nu tu.
Si, daca te simpatizeaza si te place pe tine, nu cred ca ar vrea sa fii altfel, te place exact asa cum esti.
Si nu te grabi sa-ti lasi inimioara libera, fa-o la timpul potrivit si tine cont ca lucrul bun intarzie intotdeauna!happy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cam mica, dar totusi ai putea sa-i dai niste semnale, gen sa ii zambesti frumos, sa incerci sa stai langa el la film... chestii de astea usoare...

| kiv1990 a răspuns:

Nu ai nevoie tu de R, esti inca mica

| CeTrebuieSaScriuAici a răspuns:

Tinel incet incet de mana intreaba-l daca vrea popcorn, chesti de genu ...deci fundita?

| SoloPC a răspuns:

Pei daca scaunele de la film sunt gen canapele pune-te si tu pe elcu capu pe pieptul lui deva de genul laughing

| baiatbunn a răspuns:

Lasa-l pe R ca o sa ai tu timp si de baieti esti inca mica!

| samy1056 a răspuns:

Nu conteaza varsta iubire tine si la 50 de ani deci spune-i direct intr-un loc mai retras! deci funda?