| Deniisa_1815 a întrebat:

Tot eulaughing. O verisoara de-a mea are o problema.Are un prieten.Intr-o seara un baiat se tinea dupa varamea. Ea la sunat pe prietenul ei si i-a zis ca unu se tine dupa ea. El a venit si a vb cu baiatu` ala. Duminica ne plimbam prin sat si nici nu a bagat-o in seama.Azi a primit un telefon de la baiatul acela care se tinea dupa ea si i-a zis:"vezi ca, prietenul tau te insala cu una, joi seara ia`m vazut ca se duceau amnd2 la marginea str.", iar varamea crede ca e adev.pentru. ca prietenul ei se comporta de la un timp infiferent cu ea. Daca se poate sa-mi raspundeti cat mai repede va rog.happyMultumesc!

3 răspunsuri:
| praluca a răspuns:

Mie mi se pare prea convenabil pentru respectivul care se tine dupa ea. Adica brusc o inseala laughing E cam ciudat si sunt convinsa ca a zis numai asa deoarece o vrea pe verisoara ta. Cred ca perioada de indiferenta prin care trece prietenul ei e doar o coincidenta nefericita si ca nu o insala.

| mgtow a răspuns:

Mai bine sa vada varata cu ochii ei daca o inseala cu adevarat ca lumea mai minte.

| TheSpecialOne a răspuns:

Mie imi place unde va intalniti adica la marginea straziilaughing
Maine o invita la un film cu oi pe pasunea Cinema Sheepy si la un shot de lapte...