| alexxandradaniela a întrebat:

BUNA TPU! toti imi spun ca e timpul sa trec la fapte daca il iubesc, cum as putea sa-i dovedesc iubirea mea. i-am mai spus ca il plac dar nu si fata in fata. sincer! sunt mai timida cand vine vorba de baieti nu ne vedem decat la scoala si mereu se afla cu prietenii sai, cum as putea sa vb cu el? ce sa fac? nu m-ai pot astepta, chiar il iubesc mult multtttttt happy dau funda!

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Se pare ca problema ta nu este numai timiditatea... Du-te la el, ia-l in brate, pupa-l si intreaba-l daca mai doreste. Eventual, ii poti oferi lui funda!

5 răspunsuri:
| JiTerra a răspuns:

Pai..sa inteleg ca nu sunteti un cuplu... deci intai trebuie sa-i fii prietena;] [amica ma refer] sa afli lucruri despre el [in afara de fata si fundul sexyrolling on the floor) (banuiesc.)] si el la randul lui sa afle lucruri despre tinehappy dupa ce sunteti prieteni apropiati puteti iesi afara cu gasca iar mai apoi singuri [eu asa am facut..am sarit peste partea cu: gasca, prima oara cand am iesit afara cu el am fost singuri:d] si functioneaza;] daca ii pari de treaba si draguta te va cauta :] [crede-ma..stiu din propria experinta.mie nu mi-a placut asa cum credeam de el si mi-a luat ceva pana sa scap de elrolling on the floor) bine ca i-a trecut :d a luat un an x.x] si dupa asta. poate te va intreba el daca sa fiti imrepuna [in general baiatul intreaba fata.] acum...nu stiu cati ani ai.dar daca vorbesti despre partea: sa i te daruiesti Trup si Suflet..cred ca poate astepta :-J

| alexxandradaniela explică (pentru JiTerra):

Am 14 ani si el e cu o jum de an mai mare, vb prin msj cf? pup, vb mai incolo ....la scoala nu ma baga in seama si el e un baiat cuminte, de treaba

| BLeur a răspuns:

Cum poţi să-l iubeşti când de fapt nici nu ai vorbit cu el măcar odată? rolling on the floor. L-ai văzut şi ţi s-au aprins călcâiele după el şi nici măcar nu ştii câţi ani are/cum îl cheamă/ce-i place/ce nu-i place? laughing.

| JiTerra a răspuns (pentru alexxandradaniela):

Vb prin mesaje da' la scoala esti invizibila raised eyebrows da' ce.ii e rusine cu tine? raised eyebrows
Nu stiu ce sa zic. poate daca l-as fi cunoscut face to face..asa.

| alexxandradaniela explică (pentru BLeur):

Suntem de aceeasi varsta, si am vb cu el