Se pare ca problema ta nu este numai timiditatea... Du-te la el, ia-l in brate, pupa-l si intreaba-l daca mai doreste. Eventual, ii poti oferi lui funda!
Pai..sa inteleg ca nu sunteti un cuplu... deci intai trebuie sa-i fii prietena;] [amica ma refer] sa afli lucruri despre el [in afara de fata si fundul sexy) (banuiesc.)] si el la randul lui sa afle lucruri despre tine dupa ce sunteti prieteni apropiati puteti iesi afara cu gasca iar mai apoi singuri [eu asa am facut..am sarit peste partea cu: gasca, prima oara cand am iesit afara cu el am fost singuri:d] si functioneaza;] daca ii pari de treaba si draguta te va cauta :] [crede-ma..stiu din propria experinta.mie nu mi-a placut asa cum credeam de el si mi-a luat ceva pana sa scap de el) bine ca i-a trecut :d a luat un an x.x] si dupa asta. poate te va intreba el daca sa fiti imrepuna [in general baiatul intreaba fata.] acum...nu stiu cati ani ai.dar daca vorbesti despre partea: sa i te daruiesti Trup si Suflet..cred ca poate astepta :-J
Am 14 ani si el e cu o jum de an mai mare, vb prin msj cf? pup, vb mai incolo ....la scoala nu ma baga in seama si el e un baiat cuminte, de treaba
Cum poţi să-l iubeşti când de fapt nici nu ai vorbit cu el măcar odată? . L-ai văzut şi ţi s-au aprins călcâiele după el şi nici măcar nu ştii câţi ani are/cum îl cheamă/ce-i place/ce nu-i place? .
Vb prin mesaje da' la scoala esti invizibila da' ce.ii e rusine cu tine?
Nu stiu ce sa zic. poate daca l-as fi cunoscut face to face..asa.