| Antraxxxu a întrebat:

Buna TPU:*. Totul a inceput cand un coleg de clasa mi-a cerut sa-i fiu iubita, eu bineinteles nu l-am crezut am crezut ca face misto, si i-am spus si lui asta iar el a negat ca ar face misto el chiar vrea o relatie si etc. Dupa ce m`am gandit mai bine am decis sa-i fiu iubita. Pt ca si eu caut un baiat cu care sa am o relatie serioasa. Bunn. asta s`a intamplat in seara de duminica, apoi a doua zi la scoala nu m-a bagat in seama, nici eu pe el crezand ca nu vor sa afle colegi de noi doi. Au trecut cateva zile si noi n`am vorbit nu ne-am bagat in seama, si eu cred ca m`am implicat sentimental[ desi nu vroiam] acum a rama ca vineri sa iesim. Dar ce voi face pana VINERI? El continua sa ma evite, si chiar nu inteleg de ce?straight face.

Va rog muuuult un sfat.
O sa dau fund sfatului care ma ajuta, serios chiar nu stiu ce sa fac straight face.

5 răspunsuri:
| Roby999997 a răspuns:

Eu zic sa -l alegi ce cel ce te face fericita

| SorinExtreme a răspuns:

Inseamna ca si-a gasit alta fata sau ii este rusine cu tinesad, mai bine orienteazate lan un baiat careti place tie te face sa razi si sa fie si frumos bineinteles! daca mai ai nevoie de sfaturi contacteaza-ma la id sorinparoiu (eu stiu ce inseamna o relatie am 13 si stiu cum e fu fetele laughing bafta si spor la baietilaughing

| LordUndead a răspuns:

Intreaba-l daca ii e jena cu tine sau de ce te ignora. Fii mai tupeista.sau du-te tu la el, intreaba-l ce face si d'astea

| Jony123 a răspuns:

Probabil nu vrea sa afle cu nici un pret colegii de voi, din diverese motive. Acum asteapta si tu pana vineri sa vezi cei de capul lui si intreaba-l mai exact dc faca asta. Daca nu vb cu el pe mess si intreabl.
Sper c ateam ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| IDamon a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu el. Du-te la el si spunte-i sa nu fie suparat pe tine.