| redjhon69 a întrebat:

Bună TPU! Totul a început în luna Mai anul trecut când am cunoscut o fată pe facebook care era de la mine din liceu, am început să vorbim părea foarte de treabă amuzantă și nebunatica.La scurt timp am văzut-o în față liceului efectiv am rămas blocat cât de frumoasă putea să fie, cel mai mult mi-au atras atenția ochii ei care erau mari, verzi și pătrunzători.Mai pe scurt erau superbi! De atunci am mai vorbit de 3-4 ori. Ea a încercat să mă salute de 3 ori,dar eu sunt destul de timid și am ignorat-o. Câteodată o mai visez. Sperăm să trec peste această " indragosteala" dar a trecut un an și tot la ea mă gândesc. Nu sunt sigur că sunt îndrăgostit de ea, fiindcă eu aș vrea ca iubita mea să fie pasionată de dezvoltare personală, psihologie și bussiness.Probabil sunt îndrăgostit doar de ochii ei. Acum ne dăm poke încontinuu pe facebook.Ea seamnă cu Lisbon din "The Mentalist" dacă știți serialul. Și DA m-am uitat la serialul ăla doar pentru că EA semăna cu Lisbon din acel serial.Sunt îndrăgostit doar de înfățișarea ei, nu? Voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca tu esti indragostit de un chip, adica de o imagine si atat. Atractia se rezuma doar la un aspect vizual fiind lipsit de sentimente de dragoste sau iubire. Ceea ce simti tu de fapt pentru persoana respectiva se poate numi un sentiment cel mult de admiratie.

| redjhon69 explică (pentru corbulalbrosu):

Ai dreptate! Dar tot superba ramane... Sper sa nu o mai vizez noptile astea.

4 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Scuze, m-ai pierdut la "acum ne dam poke pe facebook"- Wth.