Cred ca nu e pregatit pentru o relatie serioasa. Poate ii e frica sa nu traiasca ceea ce a trait cu fosta. Tu lasa-i timp, dar nici nu fi indiferenta cu el.Da-i posibilitatea sa te cunoasca mai bine, sa vada cine esti.
Daca omul nu vrea nimic de la tine, de ce te duci sa dormi la el?
Tot discursul ala ieftin poate fi tradus "nu am vrut doar sex, dar totusi s-a întâmplat. Din moment ce tu continui sa mi-l oferi din proprie inițiativă, nu am de ce sa imi asum vreo realatie cu tine, iar daca intre timp găsești pe altul, ma doare undeva ".
Ce vrei mai mult de atat? Ai in jur de 20 de ani. Inceteaza cu acel "s-a întâmplat " de adolescenta de 15 ani. Nu, nu s-a întâmplat. Tu ai vrut.
Mare, mare grijă! Asta e genul de "relatie", care te poate tine prinsa mult timp. Azi e bine, facem sex, maine e rau, nu ne mai salutam, continui să te agati de el ca poate poate isi da seama cat de minunata esti, el iti baga textul cu "sunt confuz ", si asta pana il vezi de mana cu alta. Sa nu crezi ca daca o sa continui sa faci lucruri, intr-o zi o sa aiba o revelație si o sa vina "da, acum vreau o relație cu tine ". Cine nu vrea de la început, nu o să vrea nici mai încolo. Nu te interesează povestile lui lacrimogene! Nu esti Mama Dolores. E baiat mare, si dacă era asa precaut si nu voia sa se grabeasca, trebuia sa nu accepte sa ramai la el si sa faceti sex. Tipul asta vrea sa te tina in sah, pentru că simte ca il iubesti. Iti spun din experienta ca e un mare nenorocit si daca mai continui, pe lângă faptul ca te distrugi, iti pierzi stima de sine, o sa te trezești ca nu mai stii nimic de el sau iti spune in fata ca are pe alta si sa nu-l mai cauti.
Nu face sex cu un tip care nu a precizat foarte clar natura relatiei dintre voi. Nu stie? Foarte bine. Incheie povestea si lasa-l sa reflecteze. Nu il cauta, nu il suna.
Oricat de atrasa esti tu de el, deja i-ai oferit totul, acum ramane doar la alegerea lui sa decida daca ii place, sau nu ii place. Totusi continua sa fii rece si verbal cu el, cand te intreaba de ex " Ce faci? " "Ma duc la un date, arat bine? " Fii si tu mai sireata cu el, trezeste-i interesul si mai mult
Salut, terminati sa va mai povestiti viata voastra personala asa fara sens, invata singura si fa ce crezi, ia-ti un moment de gandire si mediteaza la ce ai facut, aveti o viata tare destrabalata si anosta.
Chiar nu conteaza pentru voi sa spuneti ce ati facut fie ca sunteti anonimi sau nu?
Sa ai o zi placuta!
Decat sa iti petreci 2-3 minute sa scrii mesajul asta mai bine nu raspundeai. Iti multumesc pentru parerea ta. Ar fi trebuit sa nu mai stai sa te uiti pe categoria "dragoste si sex' daca nu mai vrei sa vezi viata tuturor 'destrabalata si anosta".
Dragostea e ceva frumos si nu o da la intors daca stii ca esti un prost
Lasa-i in pace, ei asa percep viata, ca animalele. De aia multi din ei nu traiesc mult, ca oricum traind doar pentru o placere de tip animalic, oricum traiesti degeaba.
beausingurlamasamea întreabă: