| justme1221 a întrebat:

Buna TPU :*! totul a inceput intre noi cam asa : O fosta colega totcmai se despartise de prietenul ei. L-am intrebat pe facebook de ce s-a despartit de ea si mi-a zis ca ea a vrut si nu a avut un motiv intemeiat. Mi-a dat id si am vorbit mult despre asta. Ma rog s-a uitat, apoi vorbea ca cei mai buni prieteni mereu radeam pe intamplarile amuzante care ni le povesteam reciproc.mai vorbeam de una de alta... Apoi dupa o buna bucata de timp mi-a zis ca ii sunt foarte simpatica si ca vrea sa ne vedem la o intalnire. i-am zis ca da dar nu stabilisem locul. Intr-o zi aceasta colega nu stiu cum aflase ce urma sa se intample adica ca o sa avem o intalnire si a facut tot posibilul sa imi spune ca vrea sa rada de mine si ca sunt cam credula, prostutza. Apoi m-am certat cu ea era sa o iau la bataie, noroc de o colega care m-a oprit. Apoi nu am mai vorbit cu el 1 an cred si pana la urma m-a gasit pe facebook si mi -a zis sa ii dau id. Nu stia ca sunt eu probabil nu ma recunoscuse din poze. apoi pe mess i am zis cine sunt am vb noi ce am vb i am zis ca sunt suparata pe el si mi-a explicat ca nu a vb deloc cu colega aia...am mai vb cateva zile si apoi m-a intrebat daca am prieten si i am zis sa se uite pe facebook sa vada daca scrie ca sunt cu cineva, nu scria. paana la urma am acceptat relatia. mi -a zis ca vrea ceva serios. ne am vazut apoi de vreo doua ori dupa acele zile totul era ok. apoi mai tz mereu trebuia sa l bag eu in seama pe messs nu mai era ca inainte ce s o fi intamplat cu el? mersi ca ati citit to FUNDA

Răspuns Câştigător
| Razvan1_4095 a răspuns:

Buna
E posibi ca el sa se afle intr-o perioada mai grea si nu mai are chef de nimic.Ar trebui sa fii alaturi de el si sa il bagi in seama.Doar tu il poti schimba sa fii deschisa cu el si sa vorbiti orice.Intreba-l ce s-a intamplat cu el, si daca iti spune ca nu e nimic cu el sau incerca sa nu te bage in seama, inseamna ca e ceva in neregula cu el.Incerca sa te propii mai mult de el si sa vezi ce se intampla. Daca nu iti permite sa te apropii de el mai mult... relatia se apropie de final.Deci iti repet doar tu il poti ajuta sa fie ca inainte, sa nu renunti usor la asta daca tii la el.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

0 răspunsuri: