anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

treaba sta cam asa: mai tin la el si acum chiar dupa tot ce mi-a facut. orgoliul nu ma lasa sa-i zic asta. si la cum e el mai timid nu o sa mai recunoasca in veci. de 2 ori in 3 ani a recunoscut in rest pauza. plus ca nu am mai vorbit cu el de o luna. si chiar m-am abtinut sa nu-i trimit vreun mesaj sau sa-l bag in seama pe mess. astept sa ma caute el.
totusi roata e rotunda si se intoarce ea si cand o sa se intoarca as vrea sa se simta si el exact cum m-am simtit eu.
sfaturi: cum sa-l uit? cum sa-l ignor cand o sa ma caute? cum sa nu ma mai gandesc la el? dau funda big grin
si fara raspunsuri la misto winking

3 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

El ce trebuie sa recunoasca? Daca e timif, de ce ti-a facut asta? orice ar inseamna "asta". Uite un sfat de folos: zi-i prietenei tale sa imprastie un zvon ca cica esti tu cu cineva, ca sa il faci gelos si pune pe facebook la status ca esti cu cineva si ca esti fericita acum. Cand te intalnesti cu cel cu care ai fost ii zambesti si apoi mergi mai departe. Sigur o sa simta niste fiori, ar trebui sa incerce sa vina la tine, asta daca nu e foarte timid. Iar daca vrei sa il uiti, iesi mai des cu prietenale in oras sau asculte melodii active in care fetele au puterea.
Sper ca te-am ajutat.
Succes!

| Criss003 a răspuns (pentru MishikiCrisy):

Iti multumesc pentru raspuns. faza cu intr-o relatie cu cineva am aplicat-o. si in primele zile de cand am zis asta vorbea cu mine si ma intreba de asa zisul prieten. poate asta e motivul care l-a facut sa nu mai vorbeasca cu mine. poate s-a gandit sa ma lase daca am prieten laughing spre surprinderea mea nu numai el s-a simtit cam naspa laughing
oricum imi place cum gandestiwinking

| MishikiCrisy a răspuns (pentru Criss003):

Mesiwinking, si se daca te intreaza de acel prieten e clar ca e gelos, deci inca mai simte ceva pentru tine, acum sa vedem cum facem sa ne apropiem de el fara sa ne dam de gol. Asta e partea cea mai grea. Dar cu el poate o sa fie mai usor. laughing